lördag!!

jaa och det har snöat idag igen.. det snöa på ett bra tag innan men det va för varmt för att det skulle lägga sig.. men det e ändå så mysit.. har putsat fönster och hängt upp gardiner idag och ljusstakarna har åkt fram oxå! såååå mysit... hihi.. jag gillar att ha det mysit.. men jag måste putsa om balkongfönstret för det har ju givetvis min lille prins lyckats kladda ner.. hihi.. han vaknade för en stunds sen så vi får se när vi kommer i säng idag.. eller ja med tanke på vad klockan är nu så imorron..

imorgon kommer mamma och Dan!!! kulit.. har inte träffats ordentligt sen mhy`s dop då alla har varit dåliga.. mamma ska ju ta fille till tomten o sånt.. hon ska hjälpa mig med fönstret i köket men det ska jag ta imorron innan hon kommer.. tycker inte hon ska göra det när hon väl kommer.. så om jag gör det desto mer tid till mys! hehe själviskt va?!

 och på måndag ska jag faktiskt gå in på ett jobbe pass.. så vill ni träffa mig så kom till ica börjar 16.00!! *blink blink*

mhy e sååå mammasjuk! hon ska helst va hos mig iaf när hon ska nanna.. så mysit e det.. min lilla tös..

kom på att tänka på Louise som ska ha barn ingen till sommaren.. snacka om att jag lär bli bebissjuk när hon kommer komma med sin mage... suck.. jag äääälskar bebisar ju... och framför allt att vara gravid.. helt sjukt egentligen.. haha men så e det. jag sa bestämt efter FILLE att jag verkligen INTE skulle ha fler barn nånsin!! se där?! sen kom mhy.. haha.. ångrar dom inte för en sekund!

fillemans julkalender som jag har broderat är färdig! jag ska bara sätta i beslag o sy in kanterna sen ska presenterna sättas på plats.. e riktigt stolt för fy F*N va fin den e! jag har gjort den alldeles själv med... haha.. känner mig ännu närmare pensionen än innan!! tss..

nu ska jag mysa med lillen..

c yaaaa

skrämd till livet typ...

åhh herregud!!!

min allra käraste vän! fick inte tag i henne.. hon e alltid på msn och jag har då aldrig varit med om att dom båda har haft mobilerna avstängda!!  shiiiit va jag böla... annika skrämde nästan livet ur mig! som tur va så fick jag fatt i henne men va jag kände mig hjälplös! vet inte va jag hade tagit mig till om nåt hände henne.. hehe.. har aldrig gråtit för nån på det viset.. men det visade sig inte vara så allvarligt som jag trodde.. och tur va det! hon ligger inne och ska va där inatt oxå.. hoppas hon får komma hem sen..

jaa mer kan jag inte skriva..  kanske sen..

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

ondagen..

då va denna dagen oxå slut snart.. har inte mycket att skriva.. eller det kanske jag har men jag orkar inte.. igår va ju vi på gekås!!!! gjorde massa fynd.. som vanligt.. en riktigt heldag! mysit men jag saknade barnen.. ville bara väcka mhy när jag kom hem.. mamma passade barnen tills henke kom hem efter jobb igår.. det hade gått bra som tur va.. tack igen! vet dock inte va mamma har gjort med mhy för hon har typ sovit heeela dagen..  hon sov typ till kvart i tio.. tänk om hon kunde göra det när vi har sovmorron om måndagar o fredagar..hehe.. svägerskan e kvar.. åker imorron.. traaaadit.. men men.. på söndag e det ju julskyltning här och då ska mamma ta fillemannen till tomten! undrar hur det komemr gå.. hehe..

annars mår vi rätt braa.. ska ju inte klaga..

fille ska på julfest på måndag.. kommer nog bli kul för honom.. min prins e ju tydligen ett prakt exemplar hos dagmamman.. fattar inte riktigt hur det kan komma sig för det kan jag säga er att det e han inte hemma!! haha..

han sa mer idag till dagmamman när de åt och hon trodde han ville ha mer mjölk.. men det ville han INTE! han visade vad han ville ha genom att ta tallriken till henne och pekade på den och skrek MER!!! oj oj oj va jag skarttade när hon talade om det idag.. där kan man säga att han dumförklarade henne!! tss... han vet iaf va han vill...

nee nu ska jag läsa en skvallerblaska sen nanna.. ska ju upp imorgon o lämna lillkillen

nee men vi hörs...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

söndag

jaa det e det idag igen.. veckorna bara rinner iväg..

i freddags kom fredde hit så han har vatt här hela helgen.. henke har fyllt i hans tatuering lite.. sen va vi o handlade blöjor igår och idag har vi inte gjort så mycket..

pojkarna e iväg på kalas och jag o mhy e hemma.. jag har så ont i handleden idag så jag vet inte va jag ska göra... längesen jag hade såhär ont! ska ringa imon till arbetsterapeften så jag kan få nya skydd.. håller ju på att brodera vilket inte alls e bra för handen men jag tänker fortsätta med ändå! e så trött på att hela tiden avstå saker o ting pga den..

ska fortsätta med broderiet imorron kväll på pysselkvällen! sen kommer min underbara svägerska hit till oss.. vi ska ta en sväng till ullared, jag svägerskan o jeanette!!! ska bli kul..! och min kära mamma kommer hit och passar mina underbara barn! TACK! pratade med henne innan och hon sa att hon skulle komma hit 1:a advent och ta filleman till tomten här i klippan då.. (julskyltning) en fin gärning mamma! fille blir bara jätte glad om du kommer!

apropå det så har han frågat efter offa (morfar) idag.. :D flera gånger.. och så klart tjatat om momo.. han har börjat härma nu med.. jag sa till honom: jaja då.. o då sa han det oxå..

mhy har skrattat för första gången idag så där riktigt ni vet.. så gullit det va.. hon kommer nog skratta som fille när hon blir lite större.. fille har ju verkligen haft ett redit garv!

jag har oxå gjort julkorten i helgen så dom är klara, ska bara skaffa kuvert till dom sen om nån vecka eller så kan dom skickas..

nej nu pallar inte min hand mer..

hörs..... och ta vara på det ni har...

snyft...



så här ser jag ut nu.. efter ett blodprov.. och ont gör det oxå.. stackars mig.. haha..

jaja nog om det..

idag har vi varit inne med mhy på teddycentret i HBG   det gick jätte bra..kunde ta bajsprov och allt.. och hon fick emla innan hon skulle ta proverna, hon sa ingenting min duktiga sessa! hon fick en nallebjörn oxå som alla får på första besöket.. fick veta en rolig sak: vi komemr få körersättning och BAJSERSÄTTNING haha några hundralappar om året för mhy bajs! inte dåligt! hennes bajs är dyrbart! *asg* vi blev matade med frågor och information.. hoppas att vi kommer få slippa denna otäcka sjukdom. hon sa även att om mhy har antikroppar nu efter första provet så kommer jag att få testas.. hoppas inte att JAG har gjort att hon KANSKE kan bli sjuk.. får panik bara jag tänker på det.. nee nog om såna här tradigheter


fattar inte va som hände!? hade skrivit ett jättelångt inlägg och sen när jag tryckte publisera så gick det inte..loggade in igen och då fanns detta ovan som jag skrev kvar inte resten! tänker INTE skriva om allt igen! så ni får nöja er med detta! *arg* jädra internet!!!! det är så jag kan gråta alltså!

pust..

mår jätte illa o frysen som en stucken gris..  inte bra.. hehe nu åker väl jag med på det.. f*n!!! jaja inte mycket att göra nåt åt.. i lördags åkte vi ner till henkes familj.. och fyy va kul det va! men en massa god mat!! herregud vi gick o la oss halv tre på natten!! hihi men jul hade vi! o henkes lillasyster linda e så söt! hon älskar filleman o mhy så mycket! kul att se.. fille följer ju henne vart hon än går.. dessutom va han "affar" glad.. hihi.. denna hlegn har han lärt sig säga mer och ner o blöja.. inte illa.. o så fick han köra traktor med linda!! synd bara att det va ett riktigt oväder ute men en liten stund gick..

prata nyss med mamsen.. längesen vi sågs ju.. saknar er ju.. men men hon ska komma hit på tisdag om allt går som planerat..

min älskade sambo e och lämnar barnen hos jeanette för vi ska på föräldra möte 18.30 o dom ville gärna passa dom.. vilket e jätte snällt.. dom ville helst inte att barnen skulle följa med på mötet vilket jag kan förstå lite.. det ordnade sig iaf.. (tack tack tack jeanette!!!)

känner mig rätt glad fast jag inte mår bra.. men det e ju bra!! hihi

imon ska jag till farbror doktorn..suck.. o på torsdag ska vi in med mhy till forsknings centret i hbg.. snyft..

asså här händer saker hela tiden att jag inte hinner med allt.. sorry mina söta vänner som har fått stå åt sidan för ett tag.. snart e allt över.. hehe.. 

o snart kommer svägerskan oxå! som jag saknar henne!!! :D ska bli så kul när hon kommer!!! eller det får jag hoppas iaf.. o fille kommer oxå bli glad.. hon träffade inte barnen eftersom vi bara träffades en liten stund i helgen för hon fick tyvärr jobba.. sånt som händer ju o man måste ju liksom betala sina räkningar.. ;) i vilket fall kommer hon va varmt välkommen när hon kommer!!!

neee om man skulle hydda till sig för e det ju möte..

skriver kanske mer sen...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs

fredag..

vatt på gyn nu.. tack jeanette för du kunde köra mig!! det gick bra där va inge fel va hon kunde se.. men hon sa att det kan ha blitt så här eftersom det redan hade satt igång där inne när jag fick sprutan så det har blitt långdraget hon dock prover och kommer ringa om där e nåt vilket hon inte trodde det skulle va.. sen ville hon att jag absolut måste gå o göra cellprovet.. så det får jag göra.. om där skulle va nåt så upptäcks det ju i god tid.. skönt iaf att jag vet att ultraljuden inte visa nåt.. fick ju sprutan INNAN jag fick mensen så..

efter jag hade vatt där åkte vi inom centrum och fyndade en massa!!! jag e så glad! fick över 10 plagg till barnen för knappt 200 kr!!! *glad* det e så kul att göra såna fyhnd.. får dra med mamma dit nån dag så vi kan shoppa ihop.. ville ju haft med henne idag med barnen men tyvärr kunde hon inte.. men det komemr fler dagar till det.. känns trist för hon ville att jag o barnen skulle kommit ut i veckan o stannat över en natt eftersom daneboy inte va hemma.. men det gick inge bra för jag hade fullt upp och hon oxå, men sen sket ju allt sig ändå eftersom fille blev dålig så jag har boka om allt denna veckan.. då e frågan: kommer jag beställa ny tid till tandis och läkaren????? jag måste! får inte komma med några undanflykter nu längre!!

skriver kanske mer senare för nu ska jag städa!!

haaaaaaaaaaaaaaaj

usch fyy


jaa jag e trött.. trött på att vara trött som just nu.. trött på allt just nu!

och visst blev det som jag hade befarat: jag ska in på koll på gyn imorron.. SUCK! asså.. gillar det inte alls.. men jag antar att jag måste om det skulle va nåt.. men jag tror inte det.. e mest rädd för att jag har så ont i magen, e det inget som dom kan se får jag väl ta reda på va det e helt enkelt.. kanske sitter psykiskt? jaja whatever känns det som.. just nu e jag förvirrad o förbannad! ingenting göra här om inte jag gör det o sånt irriterar mig! jaja.. stort SUCK

känns som om jag bär på en sten.. känns som om ingen förstår mig.. men det e väl att begära för mycket.. tänk hur vissa saker hade sett ut om det hade vatt annorlunda.. det e väl meningen att man ska drömma hela tiden om va som e bättre o tvärtom. så gör ju alla..

konstigt e det bara att sällan e man nöjd!? man vill ha mer av det ena eller det andra osv.. man tänker som jag skrev innan TÄNK OM, det har man ju gjort ett x antal gånger under sitt liv.. det enda som man kanske kan trösta sig med e att det finns dom som har det värre än en själv.. jag tror inte på ett lyckligt liv, låter kanske hemskt men jag tror mer att man har lyckliga ögonblick. man kan omöjligt säga att just jag e lycklig för så tror inte jag det e.. inte var dag! sånt på film e bara löjligt! blir så arg när jag ser sånt.. nobody is perfect! thats it! enligt min mening.. hur hade det sett ut om alla hade vatt perfekta? alla har sina fel o brister, och det e en sak att inse dom eller ignorera dom.. om ni hittar den perfekta människan hör av er då så jag kan få prata med h*n!  tyvärr e jag en väldigt negativ människa men jag försäker verkligen att inte vara det längre för mina barns skull, tycker jag har kommit långt på den punkten.

som sagt e lite konstig just nu och jag vet inte vad det beror på.. har en massa skit i huvudet som jag inte kan få ur mig tyvärr.. men huvudsaken e ju ändå att man e frisk ochatt barnen alltid kommer i första hand!

over and out!

torsdag

jaa det e det idag.. väntar just nu samtal från gyn i ängelholm..

jätte fint e det ute nu.. men fille e ju dålig så.. o henke med för den delen.. suck asså..  o jag som har ont i magen.. vilken skit vecka detta har vatt!

sen hopaps jag ju snart att det blir att vi åker upp till gekås den 25 nov.. behöver det.. har ju inte köpt nåt alls till lilla mhy! *panik* så jag behöver en massa saker..

jag vågar inte göra nånting heller.. bara för att jag inte har blitt smittad (än) så kanske jag bör på det o kan smitta ner nån annan.. annars hade jag velat gå ner till min kära motmor o sytt lite..

neeej jag e smått irriterad! haha märks det..

igår ringde mamma o hon hade fastnat på gooba.. haha känner igen det där... men jag fick fatt i en bilar klocka till fille! *glad*

skriver kanske kväll.. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

fprtsättning följer.....


jaaa.. fille kräker inte längre iaf men han har feber o e slö o e lös i magen som INTE luktar hallon.. *ööööörk* hoppas han snart blir frisk iaf.. va nere o köpte två sjukpresenter till honom den stackaren.. han blev lite glad iaf.. o vi som ska ner till farmor o farfar i hlegn.. får ju se hur det blir med det.. attans.. :(

annars händer det inte mycket.. har pratat med chefen nu om när jag ska börja jobba lite smått.. o det blir i feb.ena veckan 1 dag o andra veckan 3 dar så det e lagom.. haha.. kan ju inte börja helt då mhy e liten.. såå.. ja vi får helt enkelt se sen när jag ska börja helt.. dom behöver ju mig.. hihi.. nej men det ska bara bli kul att få jobba lite igen.. saknar det men samtidigt vill jag va hemma e ett tag til så.. mhy kommer ju ändå inte in nånstans innan hon e ett år så.. vill ju helst ha henne på samma ställe där filleman e med.. hoppas det går..

håller på med julklapparna med.. tur att det blir en sväng till ullared innan jul.. hehe e inte riktigt klar än.. fattas lite. e ju så kul att köpa julklappar o sen se när reaktionerna när personen i fråga öppnar det.. jag har börjat gilla julen mer o mer nu.. mest för barnens skull så klart.. jag vågar nog säga att det e roligare o ge än att få.. o så allt pynt.. har till o med jul handukar.. haha.. o denna julen ska jag ragga fatt i en julagran oxå.. undrar hur fille ska klara det. haha det lilla trollet!

jag köpte en julkalander i syaffären jag tänkte sy.. en sån man samlar julklappar på till lilleman.. tänkte han skulle få en sån.. mhy e lite liten än så hon får vänta tills nästa år, om det blir nån..verkar lätt att sy.. trodde jag.. MEN FRÅGA FAN INTE HUR DET GÅR!!!!!!! suck asså.. jävla tomtefan!

ska se om jag kan slå in lite klappar nu..

baaaaaaaaaaaj

jääääävlar!!!

klockan är nu 03.35 ocj jag har vatt uppe med fille sen halv två! det sprutar ur munnen på han! jag hörde hur han gnällde på sitt rum o jag trodde det bara va nappen men när jag kom in hade han spytt ner hela sängen osig själv o hans snutte!! han e ju livrädd.. o det blev nästan jag med..  jag kommer då inte kunna sova inatt.. faaan asså.. vill inte att han spyr ner sig eller ännu värre kanske kräker i sömnen så han kvävs.. va fasiken e detta.. vi andra e inte dåliga.. än.. han e alldeles kallsvettig o vågar inte sova.. kräker med 10 min mellan rum sen halv två.. kul natt va?? ni e allt avundsjuka..  nejj shiiit asså.. han får inte gå till dagmamman imon o blir det inte bättre med dessa täta kräkningar snart får jag ringa in till sjukhuset igen.. jag blir ju så lätt orolig oxå.. min lilla älskade skatt!

fattar inte hur detta ska gå imon..........

snart åka

nu ska vi snart åka till stidsvig.. ska blir så trevligt! :)  efter det ikväll ska mamma bjuda på våfflor.. gott.. vi e klädda o ungarna e klädda.. så vi ska snart åka.. o ja väskan e oxå packad.. hehe

skriver kanske ikväll..

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

tillbka..


nu har vi vatt iväg.. hittade en del till mhy.. och lite till filleman oxå givetvis..  och nu har jag fått mina lampor!!! *glad*

så nu blkir det att hänga upp tvätt och läaga mat.. idag blir det fiskgratäng och potatis.. det e gott.. hoppas aksnke på att det går nnån film ikväll.. nån bra då.. hmm..

skriver mer sen..

baaaaaaaaaaaj

tvätta!

innan i veckan när vi kollade efter tvättid fanns där ingen nu i helgen.. det e ju bäst att tvätta på helgen eftersom henke e hemma.. men minnsan nu när jag va nere o kolla så fanns det en tid nu i eftermiddag ändå! gotte! efter det ska vi nog till väla o ikea.. fick ju lite presentkort som jag tänkte utnyttja.. vill ju ha mina lampor!

fint väder är det oxå.. känns bra att få lite ljus så man inte blir helt mysko.. så tradit med allt det gråa.. filleman ränner runt o mhy sover.. ska slänga i dom nåt att äta sen bär det av..

skriver nog ikväll..

baaaaaaaaaaaaaj

gotte!!

det blev typ kyckling tacos.. kycling, ful paprika ska stekas ihop i sen läggas i brödet.. sååååå gott!! *mums* kollar på filmen på 5:an.. löjligt ju.. whatever..

har bara lite ont i min tans som jag inte har.. kan nästan äta helt nu.. *weiii* imon e det lördag.. känner för att hitta på nåt med vad??

neeeeeeeeeeeee tajm nu..

fredga igen


o hcj ag e så himla trött!!  ungarna va uppe tidigt idag med.. o vädret har inte hjälpt till.. suck..

men vi har vatt ute iaf och träffat jeanette o kevin ett tag..

vill ha nåt gott till middag idag men vet inte vad.. hmm.. va skulle va gott en fredag?

hmm..

nyss kommit hem efter att ha lämnat filip.. tog mycket längre tid idag eftersom pepzi inte vet hur man ska gå! o guud va jobbit det va.. fast hon e en dvärg snauser så kan hon va jobbig för det.. lyssnar inte för 5 öre!! haha

mhy sover så det ska jag oxå göra tills annika kommer.. o vi ska äta tårta!! haha TÅRTA TÅRTA TÅRTA! gahhh jag e så trött på det men synd o låta den surna ju.. då e det ju bättre att äta upp den.. haha

haaaaaaaaaaaaaaaaaaj

tandis...

det gick jättebra hos tandläkaren! tog 10 min! hon tog bara ett litet "snäpp" o sen va tanden ute! hörde inte ens nåt sånt där kras man annars hör.. hon frågade om jag ville ha tanden!? ööhhhhhhhhhhhhhhhhhh neeeeeeeeeeeeeej!!! räled.. men men den e ute nu iaf..   ska dit igen nästa vecka för att laga hål sen e det klart! ska bli skönt..

fyy asså.. det e hur många som helst olika besök..

i eftermiddags fick jag ett samtal från en barnläkare..  vi gjorde sånt där  "teddytest" på mhy när hon föddes o idag ringde hon för att berätta att hon ligger i riskzonen.. o fråga om vi ville följa upp det med regelbundna besök tills hon e ca 15 år.. en självklarhet givetvis!! men faaan va rädd jag blev.. känns bättre nu men ändå.. vetskapen om att min dotter kanske kan bli sjuk gör mig tokig! jag gör va som helst vilket just nu innebär att gå på dessa kontroller.. det e ju för hennes skull o inte min! hittar dom nåt tidigt så kanske hon inte behöver utveckla det fullt ut.. TACK ANNIKA dig kan man alltid prata med o tack för att du aldrig sviker!! älskar dig.. :)

så mina händer blev rätt drarrade ett tag.. men jag vet ju med mig själv att jag gör ju va jag kan med dessa tester..

hon fick en vaccinspruta igår.. o hon e dålig idag.. feber den stacken.. så det blir nog en jobbig natt..

imorron kommer annika o då ska vi äta tårta!! hihi

o så passar vi pepsi mammas vovve!  o fille e helt extas! men hon e sååå oerhört go den hunden asså.. hon ligger just nu i soffan med henke o mhy.. snart dags att sova ju..



jag e rätt nere just nu.. av olika anledningar.. men men.. jag har väl förtjänat det på nåt vis..

lämnat fille

jaa det har jag o mhy gjort nu.. han blev sååå glad att se milla..hihi han stack in direkt till barnen o tittade inte ens efter mig.. kan ju ha vatt för linnea va där.. haha han gillar henne.. han vinka inte ens hejdå i fönstret.. *snyft* jaja det e bara bra.. :D

nu väntar jag på att min mor ska komma hit.. hon ska passa mhy för jag ska till tandis!!! *skräck* shiiiiit asså.. tror jag har sovit typ 2 timmar inatt.. o det hjälpte inte att fille oxå bråkade inatt.. faaan jag vill inte dra ut tanden men jag måste ju tydligen så.. aj aj aj aj.. stackars mig!! haha märks väl att jag elite nervös..

ska göra lite kaffe o kanske plinga jeanette... eller annika,, eller båda två... hahahaha


baaaaaaaaaaaaaaaj

hehehe till pappa/morfar Dan

o grattis pappa dan på namnsdagen!! (och hubert förstås) o jaa åt tårta för dig med... haha.. o tack igen för igår!

lite bilder från mhysans dop

det mesta av mhy`s doppresenter.. verklgen jättefint!!

full fart på alla pojkarna! guuuud va kul dom hade o va dom röjde!! men hade dock inte velat va utan dom.. hihi

lillman full fräs.. han va så sööööt i sin kostym!

lite bilder..

                fille i badet.. haha



mhy läser bok..


       





hurra hurra hurra!!!

jaa herregud grattis till mig...... på min födelsedag........

söndag o dop!!

ETT STORT TACK TILL ALLA SOM KOM PÅ MHY`S DOP!

TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER BÅDE TILL MHY OCH MIG!

TACK FÖR ALL HJÄLP...

























mitt hjärta gråter...

lördag..

så där... nu har vi städat litta.. båda ungarna e vakna så vi fikar nu.. ska ner till byn sen och sen äta.... efter det ska vi förbereda lite inför imon.. o sen ska ungarna bada.. o deras kläder ska läggas fram till imon.. o ikväll blir det mys med film o gotta.. hihi.. det e ju ändå lördag..

kl 06.00 imprse va det så vitt här ute.. hade frysit på rätt bra, trodde först det va snö..

jaja kanske skriver mer ikväll..
ha det så bra så länge..

puss haaaaaaaj

RSS 2.0