2009-04-19

hallå jaaa... :)

det gick bra att jobba i fredags.. hann knappt börja förrän vi skulle stänga ju.. på förmiddagen bestämde jag o annika att vi skulle hitta på nåt på lördag så vi skulle fundera på det.. jag kolla mobilen på kvällskaffet o såg att hon tyckte vi kunde åka till skånesdjurpark! och det va klart jag ville det!! tyvärr kunde det varit mer planerat men det va jätte kul ändå.. att bara göra nåt med barnen helt apropå.. fille hade så skoj! som han sprang.. han är ju rädd för allt typ.. men inte för att bli av med mig?!  neeej då.. han sprang ifrån mig flera gånger hahaha.. o nästa gång ska vi ta med en större termos kaffe!!! haha det va en mycket lyckad dag igår.. när vi sen kom hem så grillade vi.. det e ju så gott.. fillemannen har sovit som en stock inatt o ville inte upp när jag ville han skulle det.. idag har vi tvättat, och dom va o köpte en grill.. blir billigare så ju en sån vanlig klotgrill vi har ju bara en elgrill o jaa uttag finns inte här ute, och fille handlade balsam till mig.. :) jag frågade han om han tyckte det va kul o handla.. jaaa så han haha han e som sin mamma.. säger man handla så får han nästan panik för han ska med! han va o handlade med mormor o gammel mormor i fredags oxå.. hon sa ju att dom skulle det så fille SKULLE med så va det med det! haha söt e han.. båda barnen sover sen länge nu.. så jag passade på att skriva lite här.. ny vecka imorron o mer jobb sen på fredag kommer svägerskan hit! *äntligen* synd bara att jag ska jobba helg men men vi får ju ändå lite tid iaf bättre än inget!! imorron ska fille till dagmamman igen o jag tänkte att jag skulle lapa lite sol på balkongen innan han kommer.. om det nu kommer va sol.. det vet man ju inte.. idag har det inte varit sååå fint väder ändå..

mhy ska in o vägas i veckan oxå. nu MÅSTE hon va gått upp mycket.. ätandet e ju så mycket bättre nu så.. hon tjatar bara på mig hela tiden.. mamma hit o mamma dit.. haha fryner med hela näsan oxå..

och jag e nöjd med min nya frissa.. jag har vant mig nu o jaa det e jätte bra!

nu e jag trött o ska inta sängläge tänkte jag.. *snaaark*

haaaaaaaaaaaaaajs

tralalala

snart till jobb.. synd för det e sååå fint ute idag!! suck.. men jaja bara att le o se glad ut.. haha

längesen..

..jag vet men jag orkar inte skriva bara.. mycket på gång o så så jag har verkligen inte känt för att skriva.. eller lust så jag har tagit en paus sen får jag se hur länge denna pausen kommer vara..

jag jobbar iaf.. barnen mår bra o henke mår bra.. han kom in på sin utbildning! så han ska börja 1 juni.. mhy börjar inskolas i aug på samma ställa som flippen! *underbart*

klippt mig idag o e rätt nöjd.. får se hur det ser ut imorron..

känns just nu som om livet e såååå rutinerat! blöhh
if there is a problem, tell me..

som sagt så finns det viktigare saker just nu att koncentrera mig på än min blogg.. tyvärr.. hehe..

får hoppas att jag får upp gnistan igen..

2009-04-03

mitt i natten och någon skallar mig och jag vet inte vem.. allt är så mörkt så jag hinner inte reagera.. får jätte ont i min vänstra hörntand, tungan glider över tanden och den är lös och bultar.. shiiit!! jag letar upp ljus och efter en del letande hittar jag lite ljus och spegel men jag ve inte om jag är i ett rum eller på en toalett. öpnnar munnen och väntar röd vätska men när jag öppnar ögonen så finns inget mer än att en linje längs med tanden uppe i tandköttet, rör vid tanden med tungan igen och den är lös! jag vågar inte göra någonting, inte gråta eller le inte ens skrika eller stänga munnen.. fundrade på om jag skulle ta ut tanden, det är så fint skuret på nåt vis och smärtan tilltar mer och mer.. samlar mod och kraft och helt plötsligt säger någon "mamma"

hehe jaa kära vänner.. detta va min dröm inatt normalt eller? jag undrar va detta ska betyda? jag drömmer ofta om mina tänder, obehagligt eftersom det verkligen känns verkligt när jag vaknar..

filip har fått en ny säng som han sov i hela natten själv, vi lät lampan i hallen vara tänd om han skulle vakna så han hittar in till hos, det va han som väckte mig i drömmen som tur var.. han vaknade inte en gång! min duktiga kille..

imorgon bitti är det jobb för min del och på söndag kväll.. jag har åkt på en förkyldning tror jag.. men ändå tror jag att det är allergin.. jag bara nyser o ögonen rinner och snuva som både är fast o slytande

ett stort genombrott på lilla mhy idag oxå!! f*n va glad jag är!! hon åt en hel fruktbägare helt själv!! ja jag matade ju henne o visst det kom mycket utanför men detta har varit det mesta hon har ätit!!! *lycklig* jag va så glad att jag ringde både henke o mamma!! nu HOPPAS jag.. NU!

min mamma o moster o min kusin har varit i klippan idag.. dom skulle hjälpa mormor med balkongen.. så jag har snackat rätt med bra med therese.. alltid kul! det är kul o träffa dom nu för nu har man ändå mer genemsamt än va vi hade kanske innan.. det skiljer ändå 6 år på mig o therese.. sen har vi ju ändå mer eller mindre umgås med jämna mellanrum sen vi va små, så... ni vet ju alla tre att det e bara att lyfta luren om det är nåt jag kan hjälpa till med!?

fille fick godis av sin mormor o nån plast insekt, vilken han va livrädd för! tack för den mormor! :) han fick ett kinderägg typ, med nån happyfeet pingvin, choklad och en hammare med godis o den gillade han givetvis! haha

måste köpa nytt täcke o påslakan till lillemannen, det är ju litet nu i den nya sängen. och en bättre kudde till honom.. mamma kan vi inte hitta på nåt någon dag?????! jag vet att du har mycket men kanske du kan undvara någon tid?

våren är här nu.. hoppas jag iaf.. idag hade vi årets första grillning med vår söta vän Ola eller lolas som fille säger.. :)

nästa vecka har jag en sån jobbig vecka igen med en massa saker som ska göras.. med mhy.. suck.. jag håller tummarna nu för att hon ska äta mer nu så jag slipper allt detta.. eller jaa vi givetvis.. det e jobbit för oss alla..

nee klockan är mycket nu o jag har öppningen imorron vilket är stressit så det är väl bäst att leta upp sängen, även om det kommer ta flera timmar innan jag somnar...

RSS 2.0