2009-09-30

jaa då va det onsdag.. skönt fast ibland känns det som om dagarna är såå långa.. barnen har inte varit hos dagmmamma i veckan.. deras näsor rinner rätt bra om jag säger så. idag har vi haft trevligt besök av annika loke och sam.. snackade lite skit i fikade. alltid nice.. håller på med mat nu. imorgon ska barnen fotas igen eftersom det ionte blev så många bilder sist.. inte alltid man har sån service.. gäller att ta vara på det. min syster va här nere i helgen så det va kul att att träffa henne o thea. det blir ju inte ofta! tyvärr.. annars är det som vanligt här hemma.. jag försöker med min hand o så.. hoppas få rätt på järnet nu oxå snart dom nya testerna ska väl snart vara klara. henke kämpar på i skolan och har nu fått en uppkörning!!! :-) det lär ju gå galant, hoppas jag iaf men det tror jag nog jag va mer beskymrad om uppskrivning men uppkörningen känns lätt som en plätt för honom.. mhy har inte börjat gå ännu bara utmed möblerna och så. hon vill ju stå hela tiden några steg har hon ju tagit så hon tar väl en liten paus nu skulle jag tro.. hehe

jag skulle plantera min ena kärleksört och lite ljung som jag hade kvar men hade knappt nån jord så henke skulle fixa med det när han nu kommer.. nu måste jag fixa till maten!

tjoo heeej

fredag

här sitter jag nu 22.15 och är övertrött.. känner hur ögonen svider och hänger.. tv är på och jag hör den knappt.. det har varit en jobbig dag idag asså.. såå trött jag är.. ska skriva lite här och sen blir det sängläge.

det har inte hänt så mycket i veckan.. barnen skulle fotas och det gick inte som planerat så vi ska dit nästa vecka igen.. det är ju mhysan.. hon är såå blyg ju.. sen fick vi inga bra bilder på dom 2 ihop så det ska vi oxå prova igen.. men där blev fina på Filip.. han kanfastna på bild han! jag längtar så tills jag har bilderna här..

i helgen är det fullt.. ska se efter en hund och sen är min syster och thea nere i skåne oxå! :-) och så den vanliga rutinen att tvätta på söndag om vi nu hinner det.. jag tvättade faktiskt igår så det e ju inte hela världen om det inte skulle hinnas med..

jag har varit hos Lousie oxå en del.. måste säga att det e så kul att ha nån så nära! det visade ju sig att vi har mycket mer genemsamt än som kanske hade kunnats tänkas.. så glad att vi har blitt vänner! jag har haft så svårt för tjejkompisar hela tiden efter som jag är som jag är.. hehe men dom jag har tycker jag mycket om! även om man ses så ofta som jag hade velat.. o då menar jag dig Annika.. hehe.. men vi pratar ju nästan varje dag som går ändå.. jeanette pratar jag oxå typ var dag o ses emellan åt.. hihi jag önskar att jag hade varit två.. fast jag bara går hemma så finns det mycket som ska fixas.. träningen går heller inte bra.. har fått en ny tid i malmö snart så då lär dom få fullt upp med mig.. hehe.. ja det kommer inte bli ett trevligt återseende kan jag lova... mohahaha
nej jag säger inget mer så jag vet inte så mycket men där finns många nya ideer iaf.. sen om det blir av eller ej återstår att se men jag hoppas det då inte

barnen mår bra.. vi försöker få lilla Mhy att gå men det går lite framåt.. hon är fortfarande mammig som tusan och hon är såå goo.. Filip pratar på i vanlig ordning och många nya ord varje dag.. konstiga ideer har han oxå som att ligga o vila på soffbordet eller ligga på sin lilla syster i soffan.. en dag va filip så inne i musses klubbhus att han inte fatta att Mhy satt och slog honom.. hon va ju överlycklig! haha
Filip puttade ner mhy från soffan oxå häromdagen så jaa det är fullt upp..

nej nu klarar jag inte mer.. så nu ska det sovas.. var har alla kommentarer tagit vägen? orkar ni att läsa så orkar ni nog kommentera oxå..

poss o haaaj

2009-09-20

denna dagen har verkligen INTE varit bra.. så nu sitter jag här och är hög som ett hus och ska snart sova..

helgen har varit lugn.. igår gick vi ute i det fina vädret sen skulle min kära sambo klä om vårt soffbort och det blev jättefint! duktigt gjort fast det tog sin lilla tid men kanon blev det!

idag har vi tvättat och ola o henke o filip va nere i lokalen med fiskarna.. sen åt vi.. barnen sover.. morgan och peer kom gående nere vid vägen o henke såg dom så vi skrek på varandra ett tah.. alltid kul o träffa vännerna.. jag ska ta en dusch o sova sen för min dag har inte varit o leka med.. snyft..



söta snäckeli

barnen spelar spel :-)


filip matar mhy! haha

Filmer

här är en film på mhy när hon leker med sin tunga..

http://www.youtube.com/watch?v=RBv9GenCfNM


här är en film på när jag tetas med fille..

http://www.youtube.com/watch?v=KPkYSIHIMaM


glöm inte att kommentera!

2009-09-16

en ny fin dag.. barnen har varit hemma sen måndags.. dagmamman är sjuk.. och några sjukdomar vill vi inte ha.. barnen mår bara bra och busar på som aldrig förr.. idag passade jag på att ta en koll på deras kläder inför hösten och jaa det blev en överfull pappkasse med kläder att kassera.. nästan alla filips pyjamasar fick åka med.. så några nya hade ju inte skadats..

jag har också städat under vasken i köket.. det luktar ju inte hallon där så det behövdes.. jag har rensat avloppen med propplösning och så.. jag har varit duktig minnsan.. ikväll blir det toaletterna som ska ha sig en omgång..

i veckan va jag inom Lousie och drack en kopp och hon bjöd på en pizzabulle.. Annika brukar också göra såna så det är ju självklart att jag ska hänga på strömmen!! haha jag ska också göra såna tänkte jag.. nångång. hehe verkar så lätt och det är ju mega bra till mellanmål eller ha med när man är iväg nånstans.. :) me like..

det märks iaf tydligt att hösten är här..kallt på mornarna och inget linneväder ute.. på kvällarna sitter man med sin filt och en kopp kaffe.. jaa men hösten kan också vara mysig.. det mörknar redan 20.00 nu! det känns lite deprimerande faktiskt men det kan jag ju inte göra nåt åt tyvärr.. nattsömnen blir värre och värre..

jag vill komma iväg till skoaffären också.. lilla kusin hade ett par svinsnygga stövlar och såna vill jag med ha! prova iaf.. :) jag behöver nya skor ändå men sen om det stövlar eller gympadojs vet jag inte än..

Filip leker med sin bil och Mhysan ligger och sover.. *äntligen* sen blir det nog sandlådan med dom eller en cykeltur.. vet inte riktigt än.. känns som om man måste ta vara på vädret nu innan allt regn kommer hit.. hösten brukar ju bestå av en massa regn..

jag ska se om jag kan köpa några ljung att plantera i min kruka så det också kan se fint ut igen.. där är 1 blomma som blommar och den kan ju få blomma ut innan jag drar mööget.. hihi.. byta jord och så.. och fönstren måste putsas.. snart är det halloween och då ska vi skära pumpor ju.. det tycker vi om.. jag tror jag ska satsa på en mega stor istället för en massa små som jag köpt innan.. den stora lär ju hålla mycket längre.. men den ska nog inte vara för stor så jag skrämmer alla tanter och gubbar här.. ;-) hihi

hej svej

2009-09-14

jag har inget att skriva mer än att jag e såå j*vla ledsen asså..

detta kommer jag sldrig klara mig ur.. när ska jag få ha ett bra liv?

film på fille

 vet inte om detta funkar men gå in och se


http://www.youtube.com/user/barnenlofvander


fredags..

gick med barnen i morse och fotade lite.. mhysan hade totte och fille va rätt trött.. hehe när jag sen gick och hämtade dom så gick vi och åt glass, det är ju ändå fredag.. mhy höll sin egna glass själv.. när hon hade ätit upp så frös hon rätt mycket.. haha.. här är lite bilder från dagen..




Mhy hade totte idag..










hela munnen full av glass



2009-09-10

så nu funkar inte vår hemtele längre så ska ni nå mig så får det bli mobilen.. det e rätt tufft när en går i skola och en som e sjukskriven.. suck.. jaja..

fick ett glatt besked igår av min kära mor.. hon vill att jag ska beställa en tid till barnen för fotografering.. :) jag har ju tänkt på det läänge men det har inte blitt av.. det kostar ju liksom en del, men nu ska hon hjälpa till med det!! *lycklig* så jag ska bara beställa tid och gå o göra det.. fy f*n vad bra! TACK!

jag va riktigt trött när jag gick upp med barnen innan.. känner att det drar i ögonen och att dom e torra.. hehe kanske ska ta min dag på soffan? det har ju inte funkat innan så varför ska det göra det nu?

mhy fick ett par mega söta skor av mormor och morfar från spanien! röda i läder.. ser ut som en gympasko men ser ändå ut som en finsko.. dom passar henne perfekt.. så jag tror att morfar får åka ner igen och köpa fler skor till henne för deras skostorlekar passar henne perfekt.. svårt att hitta skor eftersom hennes fötter e så små..

filip en JÄTTE stor wallis av bilden bärgarn.. kommer täcka en hel vägg typ.. hehe.. får se hur det ska gå för en gång köpte min mamma klister,ärken med en massa traktor motiv som hon tänkte att han skulle ha på sin säng.. men ikke! man får inte sätta någonting sånt på hans saker.. han blev jätte arg på henne.. roliga unge!

idag skulle dom in i skogen.. spännande för fille och Mhy.. får väl se hur ren han e denna gången när jag ska hämta dom.. haha

jag har försökt att ragga fatt i min läkare för en telefontid men dom tidigaste han hade va 7 okt!? så länge kan jag inte vänta.. telefonnissan skrev en lapp att han ska höra av sig så fort som möjligt.. jag måste ha en diverse utlåtande överallt och allt e tydligen gammalt.. hör det inte till dom att informera mig om sånt?! hade jag vetat det hade jag ju skaffat det så när jag va på umas sist! suck.. jobbit att vara handikappad kan jag säga!

nu sitter jag här med kaffe och funderar på va jag ska göra? våldgästa min kära mormor kanske och tömma hennes skafferi på kaffe?? låter som en bra idè.. haha

hej svej..

bilder

nu har jag lite bilder igen att sätta ut..

efter att ha varit inne på lekrummet i tystnad i 10 min hittar vi detta buset.. ni kan ju tänka er hur glad jag blev.. not.. det är babypuder..





 här sitter dom båda i soffan där mhy oxå kan komma upp i nu.. hehe



vår cykeltur.. tror ni dom tyckte om det? :)



mina gullungar..

Mina vänner.. Och familj

Tänkte skriva ett inlägg tillängat mina vänner.. och min familj

Tack för att ni finns.. :-) och tack för all hjälp jag fått av er på alla vis denna sommaren!

Skönt att veta att ni ställer upp när det krisar och så..

Ingen dans på rosor direkt men allt kommer förhoppningsvis ordna sig till slut bara jag får ett nåtsånär slut med alla läkare.

NI ÄR GULD VÄRDA i min värld..

TUSEN TACK TILL ER!


pust..

herregud va varmt det är här.. hehe fullt ös hela tiden.. fille vilar i siffan och mhy sover middag.. dom är ju lediga idag så vi har varit ute och sen handlade lite och fille fick ett utbrott.. suck.. sen efter det gick vi med min mormor hem och fikade lite. när henke kommer ska han cykla med barnen.. då kanske jag kan få något gjort här hemma.. :)

flabbar skit med telefon med annika..

får återgå till det.. hihi

söndag

vilken härlig dag vi har haft.. vi gick upp rätt tidigt och matade barnen och sånt i lugn och ro sen åkte vi in till biltema för att fixa lite saker till cykelvagnen.. sen handlade vi lite mat och nytt regnskydd och mhy dyra nappar.. suck.. tur att en av dom har slutat dom med just dom.. haha.. en olycka skedde i bilen.. fille har ju varit åksjuk i bilen innan och idag kom det tillbaka.. snacka om att han spydde i bilen!! *urk* fick ju köpa nya kläder till honom han har ju inte spytt i bilen sen i vintras tror jag så det va ju inte direkt beredda på.. han va så rädd asså.. stackaren.. rätt så rälit.. *ryser* pii och blää

när vi kom hem åt vi lunch och städade sen fixade henke med cykelvagnen och vi cyklade.. fille va överlycklig men mhy va fundersam tills hon kom i den.. haha så kul dom tyckte det va! det va lite rälit att köra för den e ju bred så man får tänka på hur långt in vid kanten man kör.. men det gick kanon..

sen fixade vi mat igen och sen ville mhysan nanna och det fick hon så hon sover gott.. filip blev kelig men han somnade sen han oxå.. imorgon är dom lediga så vi får se vad vi ska hitta på.. hnke är i lokalen nu och jag skriver här.. jag har bilder sen idag men jag fattar mig inte på denna datan längre så det får vänta till imorron.. rätt sliten idag måste jag säga men det kommer bli en god natts sömn.. är såå nöjd med helgen och det är synd att det är slut.

mhy är fortfarande lite sjuk men det är mest lite rossligt i halsen.. men det räcker för att jag ska va orolig.. hehe min lilla flicka ju..

filip pratar på med mycket nytt.. det nya är "samma dan" "åhh titta mamma samma dan lapp på snutte" haha

WoW!!!

jag e så glad... gjort världens fynd denna veckan! tänk så glad man kan bli för det.. hihi

tog en tur till ullared imorde och oj säger jag.. gick upp 05.00 fick tre påsar för en billig peng.. :) hade ju inte så värst mycket med mig så det gjorde det ännu bättre..

sen jag kom hem har jag mått lite kasst.. huvudvärk som inte vill försvinna o trött för att det inte blev mycket sömn inatt.. men då somnar man förhoppningsvis tidigare ikväll..

just nu e jag glad.. sakta men säkert börjar man vänja sig vid allt som hör till en sjukskrivning.. barnen är hos sin dagmamma och där e dom som änglar.. mhy blir extremt mammig när vi kommer hem bara men det e mysit..

snart kommer mamma hem igen oxå o det ska bli skönt.. haha ni e varmt välkomna! har en massa att berätta vad som har hänt ju..

nästa vecka ska mhy till tandis men jag måste byta tiden.. sen måste vi hitta läkare tid oxå till henne hon har ju inte fått spruta eller kontroll sen i april.. :( hon tog sina första steg i förra veckan! det va svårt för fötterna va tydligen fastlimmade i golvet men det är framsteg iaf!

vädret tycker jag kan va bättre.. man blir ju lite nerdragen när det e sånt mulet o regn.. men det ska gå..

hajs..

2009-09 04

igår hittade jag en annons på en cykelvagn för 200 kr och jag fick den! så glad jag e! den behövs göras vid lite men tur jag har en gubbe till att göra sånt.. :) man blir ju så glad när man kan göra såna fynd.. haha

sorry...

jag har inte skrivit på ett bra tag nu.. det har varit full rulle med inskolning och annat.. sen har henke fibblat med datan så allt försvann?? jaja det går att komma in på internet nu iaf..

allt e ok här hemma.. henke o barnen har varit sjuka och det känns som om jag kanske oxå ska bli kass..?

inskolningen har gått bra.. tyvärr inga nya besked från min handläkare men jag gör va jag kan.. sakta men säkert ska jag komma igen!

dom andra proverna har fortfarande inte ändrats sig så nu ska jag in och ta fler prover.. jag börjar bli riktigt less på att må såhär så jag hoppas dom kan komma fram till något snart..

lilla mhy har tagit sina första steg men hon tyckte inte så mycket om det.. hehe..

mamma och dan är i spanien o kommer hem nästa vecka förhoppningsvis med ett besked om hus/lägenhet *kulit*

och henke pluggar och det går riktigt bra för honom.. och jag.. jag går hemma ett tag till.. suck..

det har säkert hänt mycket mer men just nu e jag så förvirrad så.. jaa.. ska försöka skriva lite oftare igen.. kom ju av mig när datan la av.. ehh jaja

nu ska jag lägga mig o se om det går att sova lite.. ny dag imorron..

hej hej


RSS 2.0