Gott..

....Nytt År Allihop!!!


va glad jah blir när ni läsare vill lägga en kommentar!!!!!!

poss haaaaaaaaaaaaaj

jag är glad!!

chefen ringde ikväll och frågade försiktigt om jag kanske kunde börja lite tidigare än va vi hade kommit överens om.. den 7 januari ska jag börja jobba tre dagar i veckan!!!! och det ska bli så kul!! henke är ju ändå hemma så det gör ju inget.. lite extra klirr i kassan sitter verkligen inte fel nu när han inte jobbar så.. så just nu är jag helt extas.. jag älskar att jobba.. hihi.. jaja nog om det..

idag har jag o filleman varit hos annika o loke.. hehe det e så roligt att se när dom leker.. fille som är så rädd av sig.. trevligt att snacka med ett redit fruntimmer.. hahahaha.. nej men jag gillar alla mina vänner oxå..  annars e det rätt tradit här.. lite pengar gör en galen! jaja det e ju inte så att det e mitt fel iaf.. haha.. men det får gå..

nyår imorron och det känns trist.. får nog hålla med louise att det e nock f*n roligare att vara gravid... *tss* jag kan tänka mig att dom smäller rejält hos er..

jaja det får räcka för ikväll.. ha det nice...

haaaaaaaaajs

snart detta året över...

och va snabbt det har gått.. min älskade mhy kom till världen i somras! va tiden går snabbt.. helt ofattbart.. jag hoppas inte att nästa år blir lika jobbit som detta.. :(

julen gick snabbt förbi med en massa klappar till barnen! STORT TACK! alltihop va hur kul som helst! nu nalkas nyår o jag hatar det! hatar allt va smällare heter! blir att sitta hemma i lugn o ro.. mest för min o barnens del iaf..

jag har enamssa att skriva men jag pallar inte.. här händer inget alls.. allt går nästan på rutin känns det som.. osv osv.. suck.. jaja som ni märker så e jag inte på tipptopp alls.. så kan det va.. av olika anledningar..

imorron ska iaf jag o filleman hem till annka o loke.. dom måste ju byta julisar.. hihi.. blir till att fika o snacka möööög.. haha.. sen på frdag ska vi mest troligt till henrikssons..

neeee see yaa later..

Lillejul!

jaa det e det idag!! märks inte att det e julafton imorron men det får vi väl leva med.. igår va jag hos tandis igen och det blir ett besök till i januari sen e det klart.. ska bli skönt.. haha.. hål i visdomständerna och eftersom jag e nervös för att gå dit så ville dom inte laga båda.. snällt tänkt o det va ändå inte så farligt.. hade kanske vatt bättre om dom hade dragit ut dom istället.. men men..

idag har jag och mhy varit och fikat med louise och julia.. jaa hennes bror va oxå med en stund.. mycket trevligt! vi börja snacka om ungarnas tänder.. julia hade precis fått sina två där nere.. och mhy har varit bucklig ett tag så jag har sagt att det dröjer 1-1.5 månad kanske.. men för skojs skull så kände jag i munnen på henne och ojsan! där var minnsan två tänder på henne oxå!!! hahaha.. och hon e inte ens 5 månader ännu!!! fille fick sina där uppe först när han va 7 månader så  hon fick tidigare än honom... haha det va lite skoj för jag blev så chockad!

idag e det en massa som ska fixas.. suck.. tur det e jul en gång om året.. haha.. fille sover middag och mhy med.. så kanske kan man slå in dom sista klapparna nu.. sen ska jag slänga in skinkan i ugnen och jaa en massa som ska ordnas..

imorron bär det av det mamma i munka o på torsdag bär det av till LUND... jaja nu har jag inte tid att sitta här längre.. hehe

GOD JUL!!!!!!

måndag

e det idag jaaa.. näst sista veckan på året.. detta året har gått så fort.. har haft mycket att se fram emot.. :) lilla mhy framför allt! mina barn e mitt allt! dumma internet som krånglar! e så trött på det.. men men va ska jag göra..?

har varit hos arbetsterapeften idag igen o fått parafinbehandling! åååhhh det va så sköööönt.. hehe.. sjukgymnasten ska ta över så vi får se när vi ska träffas igen.. men hon fick iaf se med egna ögon att handen "hoppar" och det e ju ett plus.. gör så himla ont.. chefsläkaren gav mig en tid om ca 3 månader på besök vilket oxå känns bra.. men jag vill ändå ligga lågt så jag inte får upp förväntningarna för att sen bli besviken igen..

fille har börjat prata jätte mycket nu.. nån mening oxå.. vilket e bra.. jag ska på utvecklingssamtal med honom på onsdag.. hihi..

jag ser faktiskt fram emot julen oxå.. då kommer hela min familj vara samlade och det har vi aldrig varit!! vi, min syrra, min mamma och dan, min mormor och min moster!!! det kommer bli så j*****la kul!!!! efter aftonen bär det av söderut till henkes kära familj o även där lär vi få det minst lika kul.. :D kul ska allt bli iaf! jag har blivit så familjekär på sistonde så.. hehe.. mesigt va?! blir nog så när man har sin egna familj..

nyår vet dock inte än vart det bär av.. hade kanske varit skönt att bara va hemma oxå?? I really don`t know.. mne det löser sig oxå..

har hittat hus som jag verkligen vill ha.. men men känns som om det får vänta.. fick ett bra samtal idag.. eller jaa henke fick hehe.. en gammal jobbekompis som slutade eftersom han skaffa eget ringde så kanske henke har möjlighet att börja hos honom..? kan ju hoppas iaf! men som sagt man ska inte ropa hej för tidigt.. just nu e henke o köper "laalaa" till mig.. jag har nog blivit beroende av det.. suck.. inte bra.. hehe..

imorron ska jag ju till sjukgymnasten men sen vet jag inte va vi ska hitta på.. nåt ska vi väl kunna göra.. fille e rätt svår att ha med att göra nuför tiden då han trostar rätt mycket.. men så gör ju dom flesta barnen så det gäller att vara envis! o det e vi.. hehe..

haaaaaaaaaaaaajs


fredagkväll...



......och jag sitter ensam! låter väl kul?! e hur leden som helst men va kan jag göra..?? jaja..

nu har pepsan åkt hem o fille lär bli ledsen när han vaknar imorron o märker att hon inte e här...

finns inget på tv heller! så jag vet inte va jag ska göra.. sy lite kanske.. egentligen skulle jag lagt mig men jag kommer ändå inte kunna sova.. :( pest o pina detta..

idag har jag o fille hälsat på annika och loke! hon hade pyntat det så mysigt! det va ju ett tagsen vi sågs så det va underbart att få snacka litta.. hehe.. o mageeeee har hon fått!!!!! jag vill med ha!!!! jag e så avis.. hehe.. den stackaren har så ont i ryggen så jag hoppas det kommer ge med sig.. fattar inte hur hon klarar att va hemma så för hon e inte sån! hon måste göra nåt hela tiden den damen så det liv hon lever nu kan verkligen inte va lätt.. haha  ;)

samtalade med MAS idag o jag ska ner och träffa en annan specialist läkare som har följt mitt fall om ca tre månader!! *glad* weiiii

har inge mer o skriva idag.. men jag tänkte bjuda på lite bilder.. mest på mhy..

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

mhy gillar inte maten hon fått smaka hittills.. hehe

märks väl tydligt.. haha söt e hon..

gullungen!!!

fille va faktiskt på peeeeban extremt mycket.. hehe liiiite för mycket...

mamma o fille pussas... <3

mamma o mhy!

det sista för idag..

jaa det blir detta inlägget innan jag ska gå o sova..

vad kan ha hänt? egentligen inte så mycket..

i söndags hade vi en heldag med henrikssons, vi åkte till busfabriken och tomten skulle vara där.. fy va kul det va!! haha alla hade kul vilket va bra.. ett billigt nöje o ungarna blev så trötta.. eller ja.. hehe.. fille blev det iaf! han höll på att somna i soffan vid 17.00 tiden så det tog på hans krafter minnsan! så det lär bli många fler turer dit vill jag lova! hade vatt kul o åkt dit nu när thea oxå kommer ner till jul.. men jag vet inte.. det e ju inte jag som styr så.. men det hade varit kul!

jeanette kom inom idag oxå eftersom hon va hos bm idag.. så då passade hon på att komma upp vilket va uppskattat! snart bebbe ju!!!! *avis* känns som om jag skulle kunna ha ett helt fotbollslag här snart.. hihi

igår va jag som sagt hos arbetsteraputen.. gick rätt bra.. ska börja träna igen vilket känns gött.. men hjälpmedlen e inte billiga så jag ringde till malmö för att fråga om dom skulle stå för det.. men det blev lite ändrade planer!  dom på rehab tyckte bestämt att jag skulle träffa min läkare igen.. hon skulle ringa tillbaka vilket hon gjorde men sa då att MIN LÄKARE har slutat!! jahaa det e ju toppen tänkte jag ju.. men dom tyckte ändå att jag skulle komma ner o träffa nån så dom ska nu kolla om nån av dom andra läkarna kan ta över mig istället.. känns ju bara toppen att få träffa nån igen.. kanske får en annan diagnos men jag hoppas inte på så mycket.. men jag vet iaf att JAG kommer göra allt som jag kan för att jag ska kunna leva bättre med min hand. den smärtan jag har fått nu e ibland så olidlig.. henke tycker det e jobbit att se eftersom han inte kan hjälpa mig.. men så e det ju tyvärr.. DET BLIR INGA MER PILLER! det vägrar jag så jag vill ha en tens apparat som kan lidra det lite iaf..  sekreteraren från  MAS skulle ringa igen i veckan och har jag inte hört av henne tills fredag ska jag ringa henne.. så nytt hopp finns men jag vågar inte hoppas för mycket.. läste mig till oxå att malmö har en ledande plast kirugisk forskning?! det vill ju jag veta mer om man jag säger så.. hehe.. så kanske kanske kanske..

barnen är förkylda o jag e lite men det går nog på rätt håll än så länge.. henke e just nu nere i lokalen och jag har slagit in julklappar!

PEPSI kommer ju imon!!!! den söta vovven ska vara hos oss ända tills fredag!!! *älska* o då ska vi busa kan ni tro! fille älskar henne som tur e o dom kommer så oerhört bra överens med!! men får se hur mycket sömn vi kommer få för hon e en j**el på att trängas i sängen!! hihi.. myyyyyysit! den vovven går bara inte att beskriva..   :D

sen imon eftermiddag ska jag på ett så kallat matmöte med mhy! o hon ska vägas o mätas.. hoppas hon har gått upp mer denna gången.. :S men det har hon nog.. tycker hon har både blivit längre och tyngre! hihi precis som det ska vara men lilla snäcka..

jag blir så arg jag kan inte ringa ut från telefonen heller... men att ringa hit e inga problem.. jaja henke e ju inte hemma så han kan kolla det och jag fattar nada... ehhhhhh

neej nu ska jag dricka lite varmt för min hals sen ska jag nanna sängen...

ha det fint alla...

haaaaaaaaaaaaaajs

hmm..


vart har alla kommentarer tagit vägen?????????

bull...

torsdag

jaa det har väl inte hänt för mycket i veckan..  filleman har blivit förkyld.. hostar o hans lilla söta näsa rinner..hoppas det inte blir mer än så.. irriterande så här nära inpå jul o allt.. men men han har ju ändå inte varit så mycket sjuk på sistonde.. imon e det fredag så vi får se va vi ska hitta på för kul.. lillen e ju ledig så nåt får vi väl göra.. jag hopaps på uppehåll men får jag min vilja igenom så skulle henke tatt barnen ut ett par timmar så jag kunde städa upp ordentligt här hemma.. o julpynta färdigt.. men det vill han nog inte som vanligt.. suck.. inte så lätt att städa här när man får två extra att städa efter.. speciellt fille då han ska hjälpa till att städa ut allt igen.. SUCK! funderar på att gå till apoteket imon för att höra med dom hur jag ska få bort mhy`s skorv hon har i hårbottnen.. får icke väck det! har till o med sånt medel men det vill sig inte ändå.. vill ju ha bort det innan jul o så.. inte så vackert precis..   :(

funderar på att ta nya julkort på barnen oxå.. e inte riktigt nöjd med dom vi fick.. hittade dessutom mhysans tomteklänning så jag hade helst haft den på henne.. men vi får väl se..

detta får räcka..

haaaaaaaaaaaaaaaaaj

JOBBAT!!

jaa det har jag gjort ikväll.. och oj säger jag bara!! fyy va kul det va!! ville göra en massa men det hann jag så klart inte med.. synd för det hade behövts göras ett och annat! men jag kom ihåg allt.. vi har ju börjat hyra ut film på jobb och jag tror jag klara av det bra.. jag e så duktig.. chefen blev glad när jag kom så det va underbart att få jobba.. jag älskar ju mitt jobb så.. hihi.. mega kul va det iaf.. många kunder som blev glada att se mig och det e kul.. :D

mamma och pappa va här i igår ju.. kul va det att ses igen.. och så klart deras galna hund.. hehe.. hon e så söt. vi va ute på julskyltningen och fillemannen skulle träffa tomten.. första va han skepisk men jag sa till honom att om man går in till tomten så får man nam nam och då blev han lite mer intresserad.. mamma öppnade upp in till tälten och fille stack in huvudet sen gick det inte mer.. nr han fick syn på tomten så gall skrek han!!! han vågade inte ens titta på honom såhan skulle givetvis upp i min famn på direkten.. tomten stack ut sitt huvud för att prata med oss och fille så klart men ikke!! som han skrek den stackaren.. och vi skrattade åt honom som många andra gjorde.. hehe.. han fick iaf sin påse med gottis... som han höll i stenhårt.. så vi får väl se hur det ska gå i jul när tomten kommer.. förra året hos farmor o farfar va det inga som helst problem så det kommer bli kul att se.. den som led mest men lilleman va Dan tyckte jag.. hehe..

mamma, fille och dan gick hem till henke igen för han och fredde skulle till henrikssons men jag sa till dom att vänta tills vi kom så fille kunde följa med och leka med kevin.. och dom hade va jag förstod det som haft kul och lekt massa och varit duktiga..
snart kommer där ju en bebis.. hoppas det blir en flicka så mhy oxå kan få en kompis.. sen kommer ju annika oxå få en bebis och det ska oxå bli en tös.. eller jaa.. hehe det hoppas jag på.. första ronden för alla jag känner fick pojkar och nu blev ju typ jag första på andra ronden med en tös som dom måste följa! så e det bara tjejer!! haha.. neej men huvudsaken e att barnen är friska och mår bra när dom har tänkt titta ut.. snacka om att jag kommer bli bebis sjuk.. suck... jag har ju ändrat mig jätte mycket.. älskar bebisar ju.. vill ha jue... hihi..
Mhy e mammas flicka.. hon mår bra och växer så det knakar.. efter vi hade vatt nere i byn igår så gick vi in o fika hos min mormor och då satt mhy pall hos Dan.. roligt att se.. helt underbart.. tänk va man ändras med tiden.. det man inte uppskattade innan högaktar man nu vilket jag är glad för.. vet inte va jag hade gjort utan mamma och Dan faktsikt.. det märktes mest när dom va länge nu sist i spanien.. mamma åkte först.. sen dan.. jag saknade dom jätte mycket.. jag pratar ju med dom minst en gång om dagen! och det gick inte då dom va där nere.. det va väl då som jag förstod det.. kommer bli tufft den dagen dom inte kommer finnas där.. ögonen tåras bara jag skriver detta, men det e så.. jag e verkligen inte bra på att visa känslor utåt så jag hjoppas att ni fattar va jag menar i alla fall.. hehe..

fille va på julfest med dagmamman idag.. det va bara en och en halv timme så jag trodde typ att dom skulle dansa runt granen o lite sånt men inget mer.. men när vi hämtade honom så blev han JÄTTE glad.. tomten hade varit på besök.. suck.. och han va livrädd! får man vara så här skadeglad för sitt barn?? jag garva som bara den när hon berättade det.. jag tänkte jag skulle säga till henne om gårdagen med tomten men jag trodde inte att han skulle komma.. men ack va fel jag hade då.. jaja..

nu e det bara en vecka kvar tills jag ska till arbetsterapeften!! ser fram emot detta jätte mycket!!

nee nu e det snart nannedags.. ska upp imorron..

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs

RSS 2.0