hallå!!

jag har blivit av alla blogg adresser! snälla skriv in era bloggar till mi.. snyft..

tomt..

jaa.. ett barn mindre.. filip fick stanna kvar hos mormor igår efter kalaset.. han blev jätte ledsen men lugnade sig när vi åkt.. kändes konstigt.. ska hämta hem han igen i eftermiddag.. det e ju inte så ofta som han kan leka med sin enda kusin.. :) men inatt har jag sovit dåligt.. brukar göra det när allt inte e som det brukar.. han hade inte tid och prata med mig i telefon.. haha.. mhy har ju varit dålig och jag tror jag vet va som va fel.. min moster kom fram med tre dagars febern.. mina kusiner fick oxå utslag då.. så det måste ha varit det.. hon hade feber tors-lör så.. men idag e det full fart igen.. som vanligt och det blev ingen sov morgon här inte.. eller jo henke har men det gör mig inget.. väntar på att ge henne lite lunch och att henke snart går upp så det kan börjas städas här nu när man bara har ett barn hemma..

imorgon ska mhy skolas in.. undrar hur det ska gå.. men filip är ju med så det kommer nog gå fint.. hon har blivit så mammig bara.. hehe mysit..

ska se om jag kan uppdatera ikväll oxå..

hej svej

2009-08-13

idag har vi varit inne med mhy på teddyklinken och alla provor va bra! tur det.. :-)

men hon har fått konstiga utslag som kom i måndags.. dom på teddy tror det e vattenkoppor igen men bvc e säkra på djurbett?? vet inte va jag ska tro.. ser inte ut som vattenkoppor och det e MYCKET sällsynt att det ska komma 2 ggr. men utslagen finns kvar och det kommer nya och inne på teddy hade hon lite feber.. så vi får se om det blir nån inskolning på måndag eller vad..

filleman har varit hos dagmamman hela veckan o det tycker han om! livet här börjar bli som innan med vissa undantag så klart.. han har slagit sig under hakan när han kröp på golvet med mhy och det ser inte alls bra ut.. helt rött, blått och svart.. stackaren!

mhy ställer sig upp överallt! och kryper ordentligt nu och full fart.. :-) hon väger nu 9320 g och är 76 lång min lilla sessa.. inte ens 10 kilo.. hehe.. men hon äter ju allt nu iaf.. nästan allt.. annars rullar det på.. en dag i taget som man säger.. ena dagen e kass och nästa mindre kass.. två veckor utan gips nu.. tränar som jag ska så jaa.. ska ner i slutet av aug för en mer ingående undersökning så det kommer bli intressant.. har ju "vissa" problem som jag ska fråga om och så..

i helgen händer det inte mycket.. thea har kommit ner så vi ska fira henne om vi kan ta oss dit.. det har ju varit VÄLDIGT snålt eftersom jag inte fått några pengar .. får ju lite pengar på torsdag som tur e.. men henke ska ju till skolan dom dagarna.. :-S

fille pratar hur mycket som helst nu haha mycket duktigt med tanke på hans ålder.. han ska på teater med mormor o moffar o kusin thea på söndag så det lär iaf uppskattas :-)

vädret kunde varit bättre dock man är inte alls på humör när det är så mulet o trist.. varenda morgon denna veckan har vi fått gå i regn.. kul..

nu ska jag se unga mödrar på tv..

haj haj

trött

nu känner jag mig riktigt sliten.. barnen sover redan.. eller ja en.. fille inte mhy.. men hon somnar snart.. va o fikade med louise innan o det e alltid trevligt att få snacka av sig lite.. det behövs ju ibland.. :-)  vårt liv kommer snart bestå av gamla rutiner igen.. ska bli skönt.. fast ändå inte.. hehe

höll på att glömma att köpa astrid lindgren skivan men jag gjorde det inte.. duktigt va?! jepp jepp sitter o löser korsord o ska snart ta tag i hemmet.. skönt att barnen redan somnat men man är inte van vid tystnaden.. henke är och tankar bilen sen skulle han till lokalen så just nu är jag ensam.. hihi..

blir tidig kväll idag.. men skönt ska det bli..

2009-08-10





2009-08-10

idag va det dags för dagmamman! har nyss kommit från henne o hämtat lillemannen.. han hade gjort ett halsband idag.. och dom va ute när jag o mhy kom och hämtade honom han ville inte hem.. hehe ovanligt..

lekdagen igår va perfekt! hade hur trevligt som helst och alla barnen lekte jättefint.. så kul!! hur många kannor kaffe gick det?

nu väntar jag på att henke ska komma hem sen ska jag nog träffa Louise en sväng.. hon o hennes syster va ju på gekås förra veckan.. *buuhuu* får höra vilka fynd dom gjorde.. :-)

har ringt o haft mig idag så nu e nästan allt klart.. fick ändra bvc tiden på torsdag för då ska vi vara på teddykliniken med mhy och det e viktigt att följa tiderna där..

va på middag hos mamma oxå igår och det va kul.. barnen badade o sprang..

det va allt just nu..

haj svaj

2009-08-08

kastade ut poolen på kullen och har badat.. är inne nu o äter och mhy sover sen blir det mer plask! :-)

imorgon en fullspäckad dag!

återkommer då..

svejs

2009-08-05

14 år sen idag.. känns inte alls så längesen.. R.I.P "moffar"

varit ute typ hela dagen idag och lekt med annika o loke.. trevligt värre..

lägger in en bild på handen nu nästan efter 1 vecka utan gips.. suck.. träna träna

imorgon blir det fika med Louise!!! :)








suck

att det kan bli så varmt nät man har två småttingar.. pust.. två bajsblöjor än så länge o klockan e 11.00.. dom e skrikiga idag så vi får se hur denna dagen ska sluta.. hehe.. 3 veckors sen jag tog nya prover undrar när svaren ska komma..
ungarna har lyckats vända upp o ner på hela rummet idag oxå..  hur lyckas dom på några minuter? en oanad förmåga.. haha..

ska börja med lunchen nu..

hajs

2009-08-03

jahaa än så länge har jag bytat 2 kissblöjor o tre bajsbljöor!! undrar hur denna dagen ska sluta.. suck.. hela lägenheten luktar bajs! nice.. not..

tradit väder oxå.. det har åskat oi regnat hela morronen! kul..

och självklart tog jag fel.. fille börjar inte förrän nästa vecka hos milla! jaja va göra..

2009-08-02


Is this a joke??

It better be...

ja herrugud säger jag bara.. blev av med gipset i onsdags och vilken befrielse.. trodde jag!! jag kan inte böja den, den ser knas ut eftersom där inte finns några muskler, kan inte sätta ihop ring o lillfinger med tummen och fingrana löper amooooook! jag blir tokig.. vill ha till baka gipset.. jag fick ett handlesskydd och det kan jag inte vara utan! Läkaren försöker ju göra mig rörelsegindrad med flit.. hur ska det gå till? jag e så van vid att rörelse måste man ha och nu ska jag som mest ha halva rörelser som den friska handen.. :S jag satt en timme hos sjukgymnast där nere! 1 timme! jag fattar inte alls hur detta ska funka.. det e som att säga till en kille att han måste kissa krokigt ju.. att fingarna har eget liv måste jag leva med eftersom ärren har tagit tag i dom senorna (dom går ihop i slutet av leden) för att kunna läka.. jahaa?? roligt att leva myrornas krig i fingarna och att dom drar o spasmar hejvilt.. jag ska INTE ha sjukgymnastik iaf inte fram till sista augusti eftersom rörelsen ska va så begränsad som möjligt.. inte förrän jag ska träna styka som jag ska dit.. jahaa?? när blir det?? jag trodde gipstiden skulle va jobbigast.. men jag tror att det e NU det börjar.. "du ska precis klara det enklaste i vardagen" e deras mål.. va innebär det då? just nu vet jag inte varför jag gick med på detta.. känns hopplöst bara.. hur ska jag kunna tänka på alla saker.. jag måste ju prova klart men.. läkaren va ändå nöjd än så länge. han sa att när dom sövde mig så ville han prova kapasiteten i handen innan han skar i den.. och han sa att hela paketet va typ av.. han kunde nästan vrida den ett helt varv.. shiit! och dra ut den hur själva armen.. låter knasit jag vet..

jag kan inte göra mer än va dom säger jag ska göra o inte göra.. just nu kan jag inte vara utan skyddet alls och det tar sin tid det e det som jag inte gillar.. tyvärr tror jag att det e för sent att rädda den.. hur det än kommer omkring så handlar det om vilja o min vilja e att jobba! håller på att blir knäpp här hemma o alla får känna av det tyvärr.. det positiva e att ärren e fina.. det stora ärret e inte lika fult som innan och det nya syns knappt.. det börjar i mitten av handen o ser ut som en sån linje man har i handflatan..  det blev jag glad för iaf!  läkaren kunde inte kolla nu hur operationen hade gått eftersom jag precis blev av med gipset.. men i handen finns 4 småstora ben som där finns hål i! hihi såg kul ut o inte konstigt jag har ont på handloven.. haha..

fram till siste augusti e det fingerträning som gäller.. allt för att dom ska funka nåt sånär klart.. sen får vi ju se va som står på listan.. o den lär ju va lång..

smärta? hur botar man smärta? piller!!! haha nej skoja bara.. tar dom på nätterna så jag kan sova och somna.. hehe.. vill inte vara hög med barnen!

mycket annat har hänt oxå.. men jag orkar inte mer.. det e jobbit att skriva med en hand.. barnen sover o sambon e i lokalen.. kanske jag med skulle sova.. det behövs..

jag åter kommer mer en annan dag..

hajs




RSS 2.0