här kommer nån bild..

här har ni oss med koppor!!

jag blir inte bra på bild.. hehe men jag e ju faktiskt sjuk.. haha


här e vi.. med koppor!!

stackars min lilla mhy!!!

här va det vattenkoppor!!!!!

jajamen!!! massor.. lilla mhy fick sina igår o jag idag!!! mhy har sina mest i huvudet några på tungan o på läppen o antagligen i örat.. o lite feber.. stackaren men hon klagar ändå inte min lilla flicka! jag har haft feber sen i lördags i imorse när jag vaknade vågade jag inte se mig i speglen men jag gjorde det ändå och jaa.. ingen vacker synd.. hela mitt ansikte.. så jag ska iaf inte jobba på en vecka sa läkaren sen fick jag även medicin som ska bromsa upp det hela för dom sa att jag kunde få det rejält! stoooora vita piller som jag ska ta 5 ggr om dagen!!! *örk* hela min hårbotten e full.. ska bli kul o se hur jag ser ut imorron eftersom detta va första dagen.. suck.. hehe.. men filleman har inte en endaste prick! rackarungen det va ju han som skulle ha det! haha kommer ju nog.. men det blir iaf ingen dagmamma för honom.. jag skulle ju följt med min familj över natten till ullared men det kan ju bara glömma.. men jag har skickat lite bud med moren min.. får åka när vi e friska igen.. jag tänkte sätta in bilder på oss men henke e inte hemma o jag fattar inte det funkar att föra över bilder så han får fixa det när han kommer men nog ska ni få se bilder.. observera att det e dag 1 för mig o dag 2 för lilla snäckan! ajajaj hoppas inte mhy komemr få några större problem av det.. men som sagt än så länge e hon glad.. hon har lite besvär av ena örat så där e väl nåt.. mitt största problem e febern som inte vill ge med sig.. nån som vet hur länge man kan ha febern när man har vattkoppor??

sen får vi se när lilleman får det.. har ju nu otur eller va man nu ska säga så dröjer det 2 veckor innan det kommer på honom o vi har en del söta personer att fira denna månaden! o det vill vi ju inte missa.. fattar inte hur jag ska klara mig att sitta isolerad tills jag e frisk?!

måste ta mhysen nu..

kommer bilder sen..'

haaaaaaaaajs

inga koppor!

har det kommit än.. jag trodde det i fredags men ikke.. hmm börjar undra om det kommer komma några!?

SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ o mycket e det! har varit ute med mammas vovve klippan runt på 45 min nu ikväll! riktigt mysigt med all nysnö! som tur va så sket hon iaf! efter en tur på 45 min!! nuh springer hon runt här som en galning, hon har fått ett öra o vill gärna in på filles rum men där ligger ju han o sover.. inte lätt o va hund ibland.. haha.. snacka om att mhy har gett henne stryk! pepsi ställer dig vid mhy o hon tar tag i hennes skägg o små barn har ju ett järngrep men hunden säger inte ett ljud!! märkligt.. hehe.. men det fortsätter så.. stackars hund! annars bara sover hon.. o ätit har hon med.. e glad för det för då tycker hon ju ändå om att vara här.. fille vill gå ut med henne hela tiden.. enda nackdelen e att hon trängsi sängen!! hihi.. men hon vill inte gå ut så tidigt som mamma o Dan säger.. hon e så lugn o go så.. stirrar lite nu men det e ju oxå pga örat.. går bättre o bättre..

 va inne på bvc med mhy idag.. inte bra.. med vikten då alltså.. hon går ner på kurvan nu o imorron ska vi in o prata lite.. mår så dåligt pga att hon inte vill äta nåt förutom vällingen då.. så jag hopaps att maja kan hjälpa mig lite till..

fick ju hoppa in förra helgen o jobba fast jag skulle varit ledig o imorron e det dags för min helg så efter denna har jag jobbat tre helger på rad.. jag får trösta mig med vår lilla tripp nästa vecka o då kommer jag enbart att jobba tisdag.. då vi går på nytt schema oxå.. kommer bara jobba var tredje helg..

mina provsvar var ännu inte bra så jag ska äta piller en månad till o hjälper inte det så skulle läkaren gå vidare, tydligen har jag typ inget järn alls i mig så jag hoppas nu att det bara e järnet som e problemet o inget annat.. :( jag har ju verkligen tid med att va sjuk! *not* jag e trött på att vara trött heeela tiden.. att få dessa trötthets attackerna allt för ofta.. jaja skit samma jag har ändå inte tid med et!

jag läste om ett kollision o östra ikväll o jeanette e inte inloggad så kan du va snäll att lämna en kommentar efter du läst detta så jag vet att ni e OK?!

annars vet jag inte vad som kommer hända.. mhy två framtänder har äntligen kommit ut så nu kan hon bitas ordentligt! haha.. hon har en del konstigt för sig dem damen.. min lille herre oxå.. han e ledig nu till tisdag o tur att det kom lite snö vså vi kan leka lite.. han gillar ju INTE att åka pulka men jag ger mig inte.. han e ju rädd för allt den.. säger man till han att det finns bajs på golvet så sitter han klistrad i soffan! men å andra sidan så kallar ost o smör för bajs o det ska han ha på sin macka.. märkligt va?? haha.. innan har han kallad pepsi för pepi.. men nu heter hon bäbis.. så han vrålar på henne heeela dagarna..

nee nog för denna gången o tack o lov för att det inte har tagit 1.5 timme denna gången som det har gjort innan.. datan e så seg!

gonatt på er!

rubrik??

jag fick jobba igen i helgen för nån va sjuk.. suck.. så jag kommer nu jobba  3 helger i rad.. pengarna behövs eftersom det bara e jag som drar in pengar i denna familjen..

 jag e på ett äckligt humör o lär vara det ett bra tag! minsta lilla fel så kan bägaren rinna över! o tro mig det lär inte behövas mycket..

kanske va fel o skaffa blogg?? vill ju skriva men vill inte att vem som helst ska kunna läsa? taskit kanske meeeen.. jaaa.. inget som jag kan skriva om så eftersom många som läser behöver ju inte få veta va jag tycker o känner??

jag vill ta mitt o dra! från allt med mina barn!

smarta jag...

jobbat klart.. bara fredag kvar sen e jag ledig tills tisdag.. ska bli skönt..

jag va helt säker på att mhy skulle till teddy som imorgon.. henke kom igår kväll o sa att jag hade skrivit det som idag.. neeej sa jag men att han skulle kolla i boken.. sören vilken tur han gjorde det för det va idag som vi skulle dit!! haha.. jag va helt säker på att det va som imorgon men va fel jag hade.. vi åkte dit o snackade o så o tog nya prover.. dom proverna vi todg första gången va dom mest viktiga för visade dom positivt så hade sjukdomen kommit från mig.. men alla proverna visa negativt vilken va en enorm lättnad!! fast hon fick emla på armen blev mhy rätt leden när dom tog proverna men det gick över fort som tur va.. o så fick hon ännu enpresent av dom.. vi fick välja mellan en haklapp o en drickamugg vilken vi valde.. så snälla dom e.. inte nog att vi får betalt för att ha med henne i denna forskningen utan hon får även presenter! gullit! nästa gång blir i maj vi ska dit o jag hoppas det kommer gå lika bra då oxå..


jag e så glad för jag kan åka med till stugen den 25 feb!!!!!! min kollega kunde byta med mig!!! så snällt.. jag brukar ju ställa upp för dom andra så.. :D men fy va kul det kommer bli! den veckan går vi på nytt schema vilket innebär att jag bara kommer jobba en dag den veckan!! hihi.. om jag inte har vattkoppor vill säga....... :S hehe

förmodlingen har jag smittat barnen o eftersom jag inte har haft det så finns ju risken att jag med kommer få det.. men... har jag klarat mig i alla dessa år utan att få det fast jag träffat andra som haft det så borde jag ju klara mig nu med.. meeeeeeeeeen.. eftersom vi nu planerar o åka iväg så lär jag ju få det med min otur.. haha.. neeee det kommer va "utslag" haha

väntar på att svägerskan skulle ringa men hon verkar ha glömt det.. hehe som vanligt!
det tog säkert en halv timme att komma in på bloggen idag.. märkligt!

rena rama isgatorna e här oxå.. tog ju 10 min att gå hem.. ledig imorron o då lovade jag filles dagmamma att komma o hämta honom så vi kunde snacka lite.. haha hon saknade mig.. så jag sa att jag kjommer imorron så vi kunde snacka lite.. :) hon e för go..

o fille mår braa.. livat hela tiden med samma tjat dag ut o dag in.."

jag hade då skrivit mycket mer men det försvann  eftersom allt klabbar men jag orkar inte skriva om det,, ska se om jag kan skicka in en bild eller två oxå..

jaa vilka påhitt när mamma jobbar..


gullungen!

då va det måndag igen

och jag har varit ledig.. 1 dag! ska jobba igen imorron o på onsdag o på fredag.. idag har jag haft ont i ryggen.. suck.. ska snart lägga mig tänkte jag.

jag ha sytt klart mhy`s tavla nu och den e jätte fin! jag ska sätta in den i en tavla tänkte jag ska hitta en ram til lden först.. men jag e super nöjd! o stolt! *haha*

 i söndags efter jobb så åkte vi direkt till loke, vill ju att mina barn ska få vattenkoppor så nu ska vi bara vänta..
nu ikväll har det varit pyssel kväll o det va trevligt.. som jag skrev innan ska blev jag klar med mitt broderi så det blev rätt tidigt jag gick upp för en gångs skull..

 på torsdag ska mhy in till forsknings läkaren på TEDDYSTUDIEN i HBG o få diverse info och provsvar som jag hoppas e bra.. klart jag e lite orolig men inte så ändå.. det enda jag böjar oroa mig för e hennes matvanor.. gav henne majsvälling men det funkade inte alls.. hon åt aldrig en hel flaska.. sen ha vi ju tragglat med henne om all möjlig mat för henne men INGET passar ännu.. det som hon mest gillat men ändå inte är havregröten o så tänkte jag att jag ska testa den milda havrevällingen o sen jag gjorde det så äter hon bättre men enbart det.. suck.. kan ju inte tvinga henne om hon inte vill utan jag får ju ge henne tiden men det känns tradit ändå.. hon dock snart 7 månader.. ska snart träffa bvc läkaren så jag ska prata med dom då.. hon växer iaf som hon ska o det e huvudsaken!

o jag väntar en del provsvar:cellprovet o blodproverna.. hehe ska nog gå..

vi klippte filleman igår med.. så nu e han så fin.. en riktigt liten kille.. tänkte att om han får vattenkoppor så kanske det underlättar om han e lite kortklippt då så det får luftas.. men han va långhårig i vilket fall så han behövdes klippas o han va så duktig, visst vi fick muta honom med några godisar.. hehe.. han vet hur han ska tas! :D imorron ska han till milla igen.. han ville dit redan i söndags.. han trodde han skulle dit men när vi kom i rondellen så trodde han vi skulle till "momo" men jag sa nej vi ska till LOKE ju, o då blev han litta lissen i ögat.. haha.. idag blev jag arg på honom mer än jag har vatt innan.. jag står o fixar till maten o hör honom skratta o då vänder jag ju mig för att kolla va som e så kul.. joo.. då står den lilla monstret o petar in sin tumme i mhy`s öga!! och hon säger ingenting! så jaa.. nu börjas det.. suck hoppas inte dom kommer ha halvt ihjäl avarandra.. men när mhy tar tag i honom så vrålar han.. då passar det inte! o när han då vrålar.. jaa.. då sätter ju hon oxå igång eftersom han har sånt pipit skrik ibland! haha kan ju ändå inte hålla mig för skratt.. han vill inte städa till exempel.. när vi då har sagt till honom ett par gånger o han ändå inte vill så säger vi att vi ska kasta sakerna. då blir där fart på honom må ni tro! o så springer han runt o städar o vrålar.. haha...

o mhy fick en sån aktivitetsbräda som man sätter på sidan av spjälsängen.mmm.. hon vet nu hur den funkar för hon har spelat halva natten o halva morronen.. kul va?? o jag har jobbat hela helgen.. haha..

fille har middag två gånger idag.. han ville ha mat ja säg runt 4 o då fick han korv o mos.. e han hungrig e det klart han ska ha mat liksom.. sen gjorde jag mat till oss så vi åt halv sex kanske o då skulle han oxå ha så det fick han.. haha.. den ena äter så det står härliga till medans den lilla e kräsen som jag vet inte vad.. tror jag blir tokig.. :)

 på lördag e det kalas, henkes morfar blir 70 då så jaa då ska vi dit.. sen vet jag inte.. känns som om mitt liv består av barnen och jobbet.. hoppas jag kan åka med mamma, mormor o moster den 25 feb.. hopaps chefen kan ordna det.. hade varit jätte kul.. men jaa vi får väl se.. om jag följer så kanske det blir katastrof.. haha.. alla vi har en stark vilja så.. jaa.. haha

känns som om jag skriver helt ointressanta grejor nu.. finns mer o skriva men det vill jag inte.. det händer saker här hela tiden men bara tråkiga grejor o sånt ska ni inte läsa om! :)


Mina ögon kan glittra
mina läppar kan le
men sorgen i mitt hjärta kan ingen se..




Du har ett liv
ett fattigt eller rikt
och det är inte någon annans likt
och du kan handskas med det ganska fritt
men ändå är det ändå inte riktigt ditt.


tack och heeej för lilla mig..

smitta...

så nu va man hemma från jobb en stund..

fille vakna tidigt idag så vi har busat mycket på morronen.. han e för go den.. det enda han tjatar om nästan under hela dagarna e wii och momo..

loke har fått vattenkoppor så jag tänkte försöka smitta mina barn oxå på söndag.. hehe.. känns lite som om det komemr ge bakslag eftersom jag inte har haft det! så med andra ord tror jag att det e JAG som kommer få det.. ajaj.. men vi får se.. bättre dom har det så små anser jag..

poss haaaajs

helg..

.. vilken helg?! jag ska jobba hela helgen så jag kommer inte ha nån helg! *grr* men jaa  det komemr gå fort.. hoppas jag iaf.. men men.. känns bara lite tradit men jag tjänar mycket pengar på det.. hehe..

idag har jag vatt ledig vilket behövdes, jag e fortf. förkyld.. suck.. har iaf fått nya schemat o där ju ju inte så mycket ändraringar ändå.. skönt va ju det att jag fick ha mina kvällar ifred! hihi

annars vet jag inte va som har hänt.. inte mycket.. jobb o jobb känns det som heeela tiden.. va och hälsade på mamma igår.. det va trevligt! fille älskade det iaf! fick med mig lite påskgrejor hem..  jag har inte så mycket sånt så..

snöat har det ju oxå gjort här.. jag o mamma blev lite chockade när det snöa som f*n igår.. hehe.. stackars Dane som körde långt då.. när vi skulle åka hem så kom Dan hem så jaa han träffade vi inte.. sa bara snabbt hej och hejdå.. tradit men jaa.. vi får träffas en annan dag..

mhys vill till mamma nuuuu..

haaaaaaaaaaajs

jobbepasset slut för ikväll..

jaa nu e jag hemma igen, det va verkligen inte kul att gå till jobb idag, båda barnen skrek när jag gick.. då känns det.. o nu när jag kom hem så sov dom båda två.. *snyft*

min prio lista har ändrats.. en bilstol till mhy e prio 1! o vagn prio 2.. men det får vänta.. suck.. denna pengakrisen e inte rolig o jag e så trött på det! barnen behöver mycket o jag med.. suck.. men förhoppningsvis nästa månad så får henke sina pengar! eller han ska ha det!! jag har inte råd att köpa en ny bilstol till henne.. det kostar för mycket tyvärr.. jag ser helst att vi köper en ny med garanti o allt men det finns ingen möjlighet till det! :( så jag får helt enkelt gå emot mig själv o köpa en bättre begagnad.. mhy måste ju sitta bra i bilen så e det bara! har hört runt med vännerna lite o dom skulle hålla utkik hos sina andra vänner.. hade ju varit bättre om jag hade vetat vart den kom ifrån.. just nu känns det som om jag bara vill gå under jorden.. tycker det e jätte jobbit detta.. det tär på alla mycket.. jag gör va jag kan, jag kan inte göra mer va jag gör..

nu pratar ja med syrran så jag måste sticka!

poss haaaaaaaaaaaaaj

va sjukt..

.. det e här.. hehe.. japps vi e förkylda här.. känns inte alls kul eftersom jag va ledig denna helgen men den har vatt lugn kan jag lova..  håller just nu på att laga mat.. köttfärslimpa o klyftpotatis.. :) det e gott det..   annars har det inte hänt så mycket..

skulle varit på kalas igår eftersom min stooora kusin blir 19 år idag GRATTIS men det blev inte så eftersom va e så sjuka.. tänker mest på mhysan ju.. ahh ja jag e ju inte så pigg jag heller.. men men.. får träffas en annan dag istället.. imorron fyller syrran år så grattis på dig med!

nej jag ska kolla maten nu innan gänget kommer hem igen..

poss haaaaaaaaaaaaaajs

RSS 2.0