jahaa jaa

då va man här igen..

idag har det typ inte hänt ett skvatt!

filleman har vatt hos dagmamman o idag sprang han in i hennes hamn o ville inte ens vinka hejdå till mig.. jag kände mig sååå älskad.. not.. haha medans han va där så hade vi lite tid för bus o mys.. :) tänk att dom kunde bli som natt o dag dom två.. hon e väldigt tacksam! vilket jag är glad för..

jo en grej va dock kul o det e jag snackade för en stund sen med min linda! det va verkligen för längesen!! saknar henne så det gör ont ibland! :) men nu har dom oxå skaffat telefon o så  så nu kanske vi kan höras mer.. passade på att bjuda dom till dopet (mer om detta kommer till behöriga senare) om ifall vi inte skulle höras igen.. även om vi inte träffas så längre så kommer aldrig min vänskap till henne förändras o det e självklart att jag vill ha med henne när mina barn döps! så jag hoppas ni kan komma.. :)

sen fick jag oxå höra en väldigt tråkig nyhet.. ännu en person från skolan är illa därad, ersonen e från min klass.. fy vad hemskt hoppas jag kan få reda på vad som hänt.. beklagar till alla som står henne nära..!! verkar vara en förbannelse som drar.. usch.. nej vet inte va jag ska skriva om det för jag e rätt chockad! fattar inte va som händer! *arg* jag hoppas änglarna är med henne.. fattar inte varför världen ska ta bra människor härifrån.. :(

neej detta får räcka för idag..

see yaaaa

putsar


tradiga söndag..

jaa dom flesta söndagar e tradiga.. slutet på helgen.. suck..

igår va vi iväg o köpte ny kamera till mjig.. tror nog jag e nöjd med den.. sen köpte jag en massa grejer till cyklen.. det blev lyckat tycker jag.. det enda fille fick denna shoppingrundan va en cykelhjälm.. men lilla mhy fick ingenting.. idag ska vi äta middag hos gammel mormor med morfar.. samtidigt ska vi tvätta.. det gör vi varenda söndag.. vilket nöje?? ahhh shiiit asså.. men det måste ju göras..

hoppas jag kan få besked från prästen när vi kan döpa mhy.. vi vill inte ha en gudstjänst o då fick hon se om hon hann med oss.. herregud bara för att man inte vill ha det så puttas man åt sidan.. löjligt trodde inte att präster fick göra så.. men men..

och mhy e i hd idag!! äntligen! hon kom ut på internet i fredags och idag e hon med! e jätte nöjd med bilden! :)  jaja det var allt för idag kanske skriver mer ikväll.. jag bjuder på lite fina bilder på barnen..










härliga torsdag!

hej hej!!

idag försov vi oss lite grann o fille skulle ju vara hos en annan dagmamma men vi hann.. haha.. sen gick vi ner till byn för mysan skulle till farbror doktorn.. allt va hur bra som helst! hade inte väntat mig nåt annat.. min duktiga flicka.. efter det gick vi in till apoteket o handlade lite mot förkylning.. kan va bra att ha hemma nu för jag tycker nästan alla e förkylda så det e bara en tidsfråga innan det kommer till oxå.. men du e jag förberedd! HA! när vi sen kom hem så fikade vi lite o så.. o hämtade filleman igen..  o efter lite mer kaffe så körde vi till familia.. henke har velat ha en sån sodastream så det blev en sån.. hehe.. o mycket annat! kan inte hjälpa det men det e ju förbannat kul att shoppa.. haha.. lägger in bilder på inköpen oxå..

barnen somnade tidigt idag vilket e skönt.. jag e sååå trött men jag har svårt ibland för att somna och lägga mig i tid.. suck.. sen vaknar jag för minsta lilla.. har inte fått sova en hel natt sen mhy föddes.. så idag har det tatt ut sin rätt.. men men det går det med..

annars har det nog inte hänt mycket mer tror jag.. får se va vi gör imorron? ny dag nya äventyr.. e sugen att dra upp till storköpet men hur kul e det att gå dit själv?? får se om nån vill med mig?? :D

puts o krom


hittade ett par fina stövlar som va helt okey..


filleman fick såna här fina stövlar att traska runt i..


o mamma köpte likadana.. haha


filip fick mössa o vantar o en mössa till.. han e redo för vintern!


jag blev så förälskad i lilleskutt bodyn så den köptes till mhy

detta fick mhy.. jag blev så förälskad i lilleskutt bodyn..
detta setet med klänning o tights till mhy oxå

detta va en liten inblick i vad som vi köpte.. fille fick en dress oxå men jag kunde inte fota den för den ligger inne på hans rum o jag vill ju absolut INTE störa hans skönhetssömn!


tradig dag..

jaa det har det vatt..

fille har vatt iväg o jag o mhy bara slappade.. sen har vi gjort mat.. va nere på netto för att kolla in ett par stövlar men dom va inte granna.. suck.. jag som behöver ett par.. det får bli en annan gång.. sen va jag nere nu ikväll o solade en kvart.. det e så skönt synd bara att den där kvarten går så fort..

snackar nu med svägerskan på msn om ullared.. hmm.. vad ska man köpa?? där e ju så mycket..  mhy ska ha en overall till o fille behöver en höstjacka.. men annars vet jag inte.. kanske börja inhandla julklappar?? så slipper man den kostnaden till jul? vi ska ju ha dop snart men vi handlade plast tallrikar o sånt sist så där sket det sig ;) haha  så när vi åker så kommer svägerskan va hos oss heeela helgen! det gillar vi! speciellt fille!! haha

neej det ska bli så jädra kul att komma dit!! sen ska jag dit igen med jeanette.. haha det blir många rundor men det gör mig absolut ingenting!

faan asså morsan ligger på playan i spanien! e jag avis eller vad?! hade gjort NÄSTAN vad som helst för att göra samma sak.. neej det får räcka med att drömma för tillfället.. jag har ju min lilla familj att tänka på.. dom betyder ju mest..


imon ska mhy på utvecklingsbedömning.. den lär hon klara galant! haha.. bvc sköterskan sa redan när hon va vecka gammal att hon ligger långt före sin tid.. känns skönt! hoppas inte man får ett bakslag sen då.. men det tror jag inte.. hon e dock lite förkyld just nu bara..

neej nu räcker det för idag..

puss o haaaaj


tisdagen..

lämnade flipp hos dagmamman idag o det gick bra.. efter det tog jag en snabb kopp kaffe hos mormor o sen upp för att sitta i telen.. suck.. det e som det brukar.. just nu mår jag helt mysko.. fattar inte det.. e yr o så.. men men det e väl för lite sömn eller nåt.. ;)

jag har pratat med dan om min advokat så han ska ringa honom
pratat med svägerskan om ullared
pratat med jeanette om ullared haha

o sen nästan helt apropå så stack jag o annika till väla o gjorde litta fynd.. TACK! haha

ny dag imon så då får vi va som händer..

take care..

så jaaa..

då va man hemma igen.. fy va jobbigt det va.. min advokat e lite skum ibland.. jag har anlitat honom pga av min handled som blev felbehandlad ju.. hehe..  att gå upp i domstol e nog inget alternativ tyvärr.. kostar för mycket dessutom är det svin svårt i sverige med såna här saker.. tänk om jag hade bott i usa istället.. vi ska prata vidare om framtiden sen för han skulle kolla alla papper igen.. fy fan va min hög med papper hade växt! den va mega tjock.. hehe inte så konstigt eftersom jag har haft honom i 3 år om inte mer.. tror till o med att det e 4 år nu snart i okt.. kostar pengar.. snyft.. men men så det va väl inga bra nyheter men vi får väl se.. än e inte loppet helt käört, sen har jag faktiskt fått en del pengar redan så.. :D

men jag fick glada besked från snnika iaf.. fyy jag villerkligen att det ska funka! det måste det..

jaja imon ska fille till dagmamma igen efter ha vatt ledig sen i torsdags.. så jag ska ringa kyrkan o lite sånt imon tänkte jag angående mhy`s dop..

louise: fattade du den där länken jag skicka igårkväll??

nu e det middag!!

puts o krom

måndag igen

shiiiiit asså... veckorna drar förbi med en väldans fart tycker jag.. o helgerna e som vanligt för korta..

idag ska in till advokaten i hbg.. e lite nervös.. jag funderar på om jag kan gå i domstol med skiten.. hade verkligen velat det! men men det kan ju slå mig dyrt hur kul hade det vatt... jaa det positiva väger upp med det negativa.. hoppas han kan hjälpa mig.. det trillar in lite pengar då o då så det e ju inte fel.. :) 

hoppas det har gått bra för min kära vän annika idag oxå.. har inte hört nåt än så frågan e om jag vågar ringa??? :S

jaja får se om jag skriver mer ikväll..

puss så länge

dagens bravader




det ska börjas i tid eller hur?? haha lilla loketok



loke utforskar men fille i lika intresserad..



pågarna höll så gullit varandra i handen..



jaa fille gör så som loke gör.. haha



här e en bild på mig o mhy oxå.. henne får jag ju inte glömma..

Fy va drygt!

nu har jag hållt på nån timma o sorterat foton på datan.. usch.. måste verkligen försöka hålla det sorterat oxå.. sen ska jag köpa ett usb minne enbart för foton så det inte blir förstört eller försvinner.. jag har redan förlorat måååånga foton på fille tack vare mina kära sambo.. suck..  så nu ligger allt så fint i olika mappar.. jag e såååå duktigt.. e trött nu i höger armen.. haha..

jaaa dagen blev inte som planerad.. det va meningen att jag o mhy bara skulle slappa när fille va iväg.. men ikke det ringde hit o dit o sen ville annika o loke komma o givetvis fick dom det! så dom hängde med sen o hämtade filleman o han blev jätte glad.. loke e hans stora idol! vi gick aldrig hem igen för det va ju så fint väder så vi tyckte barnen kunde leka ute istället.. och dom hade kul.. som alltid.. hela klippan kan ju höra dom.. haha..

imon ska fillelille vara hos mormor, dom skulle väl in till ängelholm o lite sånt så henke ska hämta honom efter jobb.. jag o mhy får lite tid ihop.. hoppas bara det blir fint väder imon oxå..

som sagt just nu sitter jag vid datan o henke tatuerar.. börjar snart få ont i huvudet av det jäkla ljudet!

här kommer bilder från dagens bravader..

Torsdag..

och en tradig sådan... precis lämnat sonen hos dagmamman, får hoppas att han e på bättre humör idag när jag ska hämta honom.. och mhy ligger o gnäller i vagnen.. aldrig lugn o ro.. haha..

igår va jag så duktig!! jag städade hela köket jätte bra och helt ensam!! henke satt bara rätt upp o ner som vanligt! *arg* jaa jag blir förbannad över sånt! karlar! hade klarat mig bättre utan dom..

idag e jag super trött, känner det i huvudet det väger nog 50 kg eller nåt.. så jag ska bara sitta o mysa med mhy idag.. sen ska vi hämta fille och sen jaa.. får se som sagt så känner jag inte för nåt alls idag!

söndag..

Gokväll!!

då sitter man här igen alltför sent.. alla barnen sover och vi har plockat undan för kvällen. vi valde tacos idag men det passade inte fille alls! guuuud vilken gnällunge han kan va! men han sa förlåt iaf..

idag när jag vaknade så va jag alldeles nervig.. spring i benen.. så jag ringde annika o frågade om hon inte ville hitta på nåt vilket hon då ville såklart..  så vi tog alla barnen utom Mhy och åkte till väla o ikea.. gick tomhänta ut från väla, inte första eller sista gången man gör det.. hade tänkt köpa världens finaste väska men när jag såg kön till kassan så la jag den igen.. palla liksom.. nope.. grämer mig lite över det nu ändå.. hehe..

så nu sitter jag vid datan o henke har g¨tt ner med lite saker i källaren samt tar upp tvätten sen ska vi väl kika lite på tv o jag sitta här en stund o efter det SÄNGEN!! ny vecka nya tag.. denna veckan ska fille va hos dagmamma fredag istället för på tisdag så vi får se hur det ska gå..

O nu kommer väl snart Mhy vara med på bild i nst.. förhoppningsvis denna veckan. är nyfiken på vilken bild dom tar.. jag tyckte dom misslyckades med filles bild.. fanns många andra bilder som va bättre än den dom valde! men men inget man kan styra ju..

faan.. när jag va hos annika innan i dag i det fina vädret så tänkte jag på att jag vill oxå snart ha ett eget hus.. kunna göra vad man vill när man vill.. hade vatt guld värt! det o en trädgård till barnen, men jag får nöja mig med den lilla sketna balkongen ett tag till..

sov gott..

märkligt värre..

jag har fortfarande inte fått kläm på detta.. skrev ju ett inlägg igår men där va mycket som inte kom med.. märkligt.. jaja..

idag lördag: blir en sväng in till ängelholm ialla fall.. shoppa lite o träffa några vänner.. annars vet jag inte.. vi fick någerlunda sovmorron idag.. rätt skönt det behövde jag..

Mhy bara växer och växer, hon är inte det lilla knytet längre som hon va när vi kom hem.. hon har växt heeela 6 cm sen hon föddes.. inte illa.. :D

Ni vet ingen som vill köpa en tvilling/syskonvagn? min hall är ockuperad!! *panik*

jaja återkommer kanske senare..

fredag...

jag säger bara: vilken jääävla fredag!!

jag har vatt på så dåligt humör precis hela dagen nästintill.. nu e det dock bättre..

köpte en ny vagn idag.. *weiii* så nu kan jag va ute med mina barn mer.. jag hatar verkligen att köra barnvagn.. :S vet inte varför men jag trivs inte alls med det.. känns ju hemskt att säga men så e det.. hoppas nu bara jag kan få sålt min andra vagn.. min hall består ju just nu av vagnar! o dom tar en massa plats.. hehe..

annars händer det inte mycket i helgen tror jag.. måste röja litta här hemma.. måste SOVA!  Mhy vakna vid 2 inatt o sen ville hon va vaken.. *suck*  sen efter det vaknade filleman.. vilken pers..

fille va ledig idag.. han e ledig måndagar o fredagar..

jo vi ska nog in till stan imon ändå.. hitta lite kläder till fille..

helt ofattbart ändå! en fredagkväll o inte ett skvatt på tv!! jag börjar undra varför man betalar tv avgift?! *arg*

jag är så trött på människor där allt ska va på deras vilkor! ni kan dra åt skogen! det gäller fan att ge o ta men mååånga verka

mina barn.. hehe

här har ni filip och mhy!

Jag blir irriterad!!

jag hatar datorer! skrev ett inlägg men sen när jag sparade det så försvann det.. blir så lack på sånt! yeye..   prövar väl igen..

men jag vet inte vad jag ska skriva här..

fille har börjar hos dagmamma nu och han trivs kanon! vilket är jätte skönt..

idag har annika o loke varit på besök.. jag o annika mådde nog likadant idag.. trötta som bara den! och barnen ska vi inte prata om! så gnälliga.. jaja det ju an iaf.. (tack för bananen!)

och lilla mhy växer o växer.. men hon är inte lika skrikig längre vilket är rätt skönt.. men hon klår inte fille än som tur e..

när jag läser detta så inser jag hur jädra lat jag e! som inte orkar skriva "svenska" haha jaja who cares?? not me anyway..

nej nu ska jag kolla det sista på finalen av hells kitchen..

sov gott

Välkommen till min nya blogg!

hallååååååå

RSS 2.0