en gratulation..

... till annika som fyller år idag!.. vi har redan setts på en fika med louise.. fy tusan vilka söta bebisar alltså.. så söta att det gör ont..

det har varit så varmt idag.. åskat har det oxå gjort.. filla har inte somnat förrän nu.. stackaren han klagade på att det va varmt.. svetten rann ju från honom! lilla mhy har nog oxå varit lite tagen av värmen idag..

jag e iaf tagen av värmen.. såå trött jag e..

så trött att jag inte orkar skriva mer nu..

ha det bra allihop!!

spana in va jag har gjort.. hihi

satt o pelade med detta igår kväll..blev rätt nöjd trots att jag inte e nåt data geni som vissa andra.. hihi




http://www.youtube.com/watch?v=vfcFhtRuxvg

Måndag

Ringde ner till umas handklinkik idag och jag fick en tid  på torsdag kl 10.00 vilken tur! hon klämde in mig för dom hade inga tider dom närmaste 2 veckorna.. tyvärr ser jag INTE fram emot besöken då jag inte kommer min läkare så jag hoppas denna andra kan lika mycket som min! annars kan jag lova att det kommer bli brak i bygget!

jag e ju själv med barnen torsdag o fredag så kulit va?? får se hur det kommer gå.. min kära mormor på 78 bast ska hjälpa mig o byta blöjor.. haha.. hon e go som oxå hjälper till fast hon e så gammal...

idag har det verkligen varit varmt! jag kan inte med sån värma ännu mindre när man inte föra sig normalt!

mhy har idag ställt sig själv upp i sängen!! hon e så duktig! självklart har hon utvecklatrs hur mycket som helst sen jag lev opererad..

fillemannen har snart blivit brunare än vad jag e... illa asså.. hihi.. han sätter iop orden nu till meningar o pratar på som jag vet inte vad.. :-D

nu väntar jag på glass.. blir lite mys med glass o film ikväll...

det finns hur många som helst som har blogg som klagar på att dom aldrig får kommentarer.. inte så kontisgt tycker för dom borde själva lära sig att kommentera.. dubbelmoral! ni vill ha kommentarer men vill inte själva ge.. det kallar jag EGO....


sveeeeeeeeeeej

skånesdjurpark hela dagen..

bilder på vår dagsom va kul..



mhy hade jätte kul!!


fille e besatt av dom där maskinerna!!

hon e så härlig

fille åkte vagnen som han gillade

fille tittar på marsvin.. han älskade dom!

slitna jag efter en heldag på skånesdjurpark

snyft...

jag ska ringa handkliniken i malmö imorron... nåt har hänt.. nät vi va iväg så smäll det till o det blev varmt i handen nu har jag inte ont på samma sätt som innan vilket e skönt men jag kan röra den som innan o det e just det ska inte ska kunna göra! så jag e lite skraj nu.. ska ringa kl 8 för då fanns där läkare på vården så jag hoppas kanske få tag på thomsen?? *håll tummen* hur ska jag ta mig till malmö? barnen då? shiiit asså... måtte det inte vara kört nu!!! *snyft* hoppas INTE jag har gått igenom allt detta förgäves... men med min tur så..

min pappa sa ju till mig innan operation att jag ändå skulle få göra en till i sept.. börjar ju tro honom! :-( skrev nyss ett sms men dom sov.. det borde jag med men lycka till liksom... F*n!!!! jag blir så lack... röka röka röka!!!! fasiken heller!! snart hållt upp 1 månad nu sk ajg INTE börja igen! just nu tycker jag så synd om mig själv....hahahahahaha....

vi ska iaf ha en underbar dag imorron på skånesdjurpark! mackor o så ska vi grilla o bada o äta glass o klappa djuren osv men synd att jag har gips.. ska hitta parasollet till vagnen oxå till Mhy.. vi kommer ha en heldag så ni vet.. hihi

GODNATT!!   :-S

RIP Michael Jackson!!



jaa det må jag säga! akn ändå inte släppa tanken på att det hela skulle vara fejkat.. han levde ju mycket över sina tillgångar o va skyldig en enmort stor summa pengar.. eller att han tog sitt liv för han inte orkade med.. oavsett har han varit en MYCKET bra artist som har gjort många bra låtar! det kommer nog dröja innan en sån artist dyker upp igen tyvärr..


tänkte köpa skor till mhy som passar henne o imorron ade vi tänkt ett besök till djurparken eller nåt.. på söndag ska det tydligen bli riktigt varmt så jag vet inte alls va man ska göra då..

får väl köpa en blöja oxå.. o kanske nåt att ha med sig imorron??? njaaaaaa hahaha


så fin!!

äntligen är Linnea hos oss!!!   http://www.helsingborgslasarett.se/patienterochanhoriga/webbisar/webbisarkiv/webbisarkiv2008/20090624flickahakenrud.5.4ec624501205cdc816e800023820.html

så fin!!

äntligen är Linnea hos oss!!!  



http://www.helsingborgslasarett.se/patienterochanhoriga/webbisar/webbisarkiv/webbisarkiv2008/20090624flickahakenrud.5.4ec624501205cdc816e800023820.html



visst e hon fin?? :-D

hmmm

idag skriver jag mycket?? va händer?? tänkte sätta in nån bild oxå.. blir ju för litesånt för ofta tyvärr.. men det e inte kul att fota mhy för hon bara blundar på var kort typ...

jag undrar hur det går för Louise.. har tänk på henne hela dagen ju.. hoppas alla mår bra..

filleman slocknade 19.15 idag o mhy likaså... skönt.. jag hade behövt ett samtal men så blir det ju inte.. suck

mamma har ringt runt idag o imorron får jag hem papper om hur jag skulle kunna assistans nu ett tag.. jag hoppas det iaf.. eller få bidrag så man kan anställa nån att ta barnen??? ingen aning men tänk va mycket det gör att mamma ringer för mig!! jag har redan gjort dessa samtal o ingenting gick?! men nu kanske det finns en gnutta hopp..

blir jag sjukskriven mer än ett år så får jag mer pengar iaf fick jag veta så det hade vatt kul.. men nej jag vill tillbaka till jobb så fort det går! min chef e ju go.. jag fick 20 burkar barnmat av honom!!! det e trevligt när nån tänker på en så.. jag blev ju sket glad! stort tack!!

vilket oväsen barnen kan föra alltså! suck konstigt man inte e döv... haha men dom e goa o älskar varandra.. eller ja mhy älskar fille.. hmm.. älskar fille henne? såklart men kanske inte lika mycket som mhysan älskar honom.. ni ser ju bilderna.. haha..

älskar mina småfisar till barn!!! :-D

 nya gipset.. va tycks? lite mindre e det.. *skönt*










dom e så härliga mina änglar!

blir så arg!!

vilket dumt samhälle vi lever i alltså!!! blir knäpp!!!

åhhhh

snart e det bebisdags!!!! håll koll.. tror det kommer ut på håkenrud!!!

*weiiiii*

snart 3 veckor

har jag varit rökfri.. suck.. fy va tufft det e! vill bara röka men jag har INTE gjort det! jag känner mig såå duktig med tanke på hur mycket jag har rökt innan att bara kunna lägga av helt så.. men svårt e det..

vatt i malmö o tagit stygnen vilket INTE va kul!! om ni nånsin ska ta stygn på handflatan så ska ni vara beredda på att det gör fett ont!! *snyft* jag fick så klart tvätta handen o så men fyy va det oxå gjorde ont.. suck.. jag drog på läppen o beklagde för  farbror doktorn hur ont jag hade o undrade när smärtan skulle lägga sig det va ju ändå 2 veckor sen operation nu.. men han frågade bara mig om inte min doktorn hade sagt att detta skulle göra rätt ont.. det hade han ju faktiskt gjort men jag trodde att dom alltid sa sånt.. tummen pekfinger o långfingret funkar bra men ring- o lillfinger funkar inte som det ska än.. men jag tar hellre det att ha så ont som jag har haft..

jag frågar mig var dag om allt detta har lönat sig??? neej jag tror det INTE! jag gör inte det.. återstår att se men det blir nog steloperation tyvärr.. nu e det 9 år sen o jag tror att det e mitt öde att min dumma hand inte ska vara i bruk.. dumma läkare som har fördärvat den för mig!

barnen e bättre nu tycker jag.. dom har vatt rätt förkylda med snorig näsa o hosta o lite feber..

mhy låg på golvet innan idag o jag tittar bort sen SITTER hon på golvet!! :D jag blev så glad att jag hoppade o fille oxå o mhy blev ju jätte glad.. hihi

idag har jag fikat med stackars Louise.. fy säger  jag bara jag hoppas tösen kommer ut snart.. jag har  aldrig sett att nån inte kan ha flippflopp.. hon kan inte det för det ser ut som om skär in i hennes fötter så svullen hon e alltså.. du vet att du får höra av dig om det e nåt??

sen ikväll åkte vi till kvidinge.... :-D hihi beeeeebis!!!!!!! shiiiit va söt han e (Sam) o såååå liten.. man blir ju liksom inte alls sugen eller vaddå?! hehehehe

synd att vi va tvugna att åka hem.. vi har ju inte semester som alla andra denna sommaren tyvärr.. o jag kan inte ta barnen med 1 hand o ta bussen nånstans.. går inte.. suck.. men men snart e det över..

pratade med chefen idag.. han e för go.. jag behöver lite omtanke nu o det fick jag av honom!!! :) *tack*

imorron en ny dag med min mor.. :) ska se om vi kan gå ner o köpa lite blommor o så.. måste ha nåt på loftgången tycker jag.. så det ser trevligare ut.. ingen annan gör det men jag brukar ha lite sånt där ute så jag kan ordna blommorna oxå..

min snäcka behöver nya skor.. hon har ju riktigt små fötter.. hon måste ju ha ett par som passar henne om hon ska kunna gå i dom ju o alla e för stora.. dom hade iaf inga skor på skorönne här i klippan så jag ragga fatt i några nån annanstans.. herregud! hon blir snart 1 år o hon får nog ha strl 17 heller så asså.. lillfia! o hon e mormors tös!! hone så tokig i henne.. men sen har ju min mor varit här snart 3 veckor o passat dom så det e inte så konstigt..

nej kära läsare nu har jag skrivit allt detta med en hand o nu får jag snart kramp!! tog lite tid men jag had en del att skriva..

ha det fint i nya sommarvärmen!!!

hopp o hej!

detta måste ni se!!!

den bästa låten på lääääänge.... gråt varning!   http://www.youtube.com/watch?v=nuqRk5XjoIo




                  


2 veckor sen nu

2 veckor sen det va operation o imorron bär det av till umas handklinik för att ta stygn lite här o var o undersökning.. jeanette ska köra ner mig så hon kommer  kl 9.. bättre o köra i tid så.. ser inte fram emot den långa resan men tydligen e det så petigt att just dom måste ta trådarna.. suck.. jag har såå ont!!! *snyft*

barnen e sjuka oxå.. lilla mhy hostar o snorar..

mamma höll på att skära av sig tummen igår.. Dan han ringde igår kväll från sin mobbe o redan där tänkte jag varför hanr inger från den? då va dom på väg in akuten för att det sprutade ju blod.. fy va hemskt... men lite komiskt.. jag med gips o hon med stort tumbandage!! det e minnsan inte lätt för oss att vara skadade med två små busfrön att ta hand om!

2 veckor sen jag tog mitt sista bloss o fyy va hemskt det e! jag tänker på det mycket o e så sugen! undrar när det ska gå över bara... men det luktar illa som bara den men ändå vill jag bara tända en cigg...


grattis!!!!





GRATTIS TILL DEN FINA POJKEN ANNIKA O FEDE!!

hallå igen!!!

nu tror jag att jag orkar skriva..

operationen gick bra, blev större än va som va sagt.. detva inget ledband utan hela handen som hade rasat ihop igen så nu hoppas jag verkligen att detta ska funka.. det gör verkligen jätte ont o nu e det ändå mer än 1 vecka sen.. sitter med ett mega stort gips så jag inte kan ha tröja eller jacka på mig.. nu på torsdag ska jag ner o ta stygnen.. vet att jag har stygn från mitt i handflatan o ner o ovansidan så klart.. ska bli kul o se hur det ser ut men inte att ta dom för de lär kännas ju eftersom det e på handflatan ju.. ont som bara den iaf..

barnen mår bra.. mina mamma passar dom nu när jag inte kan.. tur vi har henne.. mhy börjar få ett himla humör nu, lik sin mamma hehe

alla låser sina bloggar.. ska jag med?

fille har ingen dagmamma i veckan så denna veckan blir tuff för oss..

o mamma har blvit sämre nu.. fan asså.. undrar hur långt deta ska gå.. hela hennes ankel e jätte svullen pgs av inflammation och hon börjar med cellgifter nu oxå.. fasiken säger jag bara! blir så arg!!


det har ju hänt en sak till.. jag röker inte längre!! bara 11 dagar sen men ändå!! jag e stolt o hoppas det ska gå.. men visst e jag fortfarande sugen!!! men fyy va det luktar.. haha

ska lägga in nån bild oxå men nu orkar jag inte mer.. hörs en annan gång..

det e rätt tungt att släpa på kan jag säga

dom leker ju rätt fint ihop ibland.. hehe


Det närmar sig nu..

sista dagen hemma imorgon sen e det dags.. usch fy detta e absolut ingenting jag ser fram emot.. känner av nervösiteten nu oxå.. sover dåligt o magen e i olag.. hehe.. imorron kväll ska henke köra ner flipp till dalby så jag ska packa till honom.. imorron ska vi bara leka o mysa.. Dan kommer o hämtar mig på morronen på onsdag och har mamma med sig som tar med sig mhy med bussen hem till munka igen.. jag kommer sakna dom såååå finns inte ens ord på det.. räcker jag tänker på det så tåras mina ögon.. jag hoppas ju få komma hem på fredagen igen men så länge har jag inte varit borta från lilla mhy..

jobbade sista dagen i söndags morse gick bra så jag gjorde nog rätt som bytade bort fre o lör.. vi sa även farväl till Gunsan som hade sin sista dag på jobb då hon går i pension.. det kändes lite för jag har jobbat mycket med henne och hon e så goo..

fortfarande inte ett ljud från min syster.. mysko.. men så du vet om du nu råkar läsa här så vet du nu att jag kommer opereras på torsdag men åker på onsdag.. såå jaa..


vi firade henke som fyllde år i helgen oxå.. mycket kul! sen passade vi pepsi från söndag tills i morse.. den hunden e så goo.. för en gångs skull så trängdes hon inte i sängen.. haha.. matade henne med skräpmat så jag vet inte hur hon e magen idag.. hehehe

sen kommer jag tänka på mina töser som ska få barn om det nu kommer hända medans jag e iväg.. vilket jag hoppas.. givetvis..   ;-)  men ja vi får se jag hoppas jag har nåt att se fram emot när jag kommer hem.. så ni (annika och lousie) måste sköta om er mycket o kläcka barn!! hihi

vet inte va jag ska skriva mer nu än vi alla mår bra och inväntar den nya livsstilen för ett tag framöver.

som ni kanske förstår så kommer jag nog inte skriva på et ttag.. rätt jobbit att skriva med en hand.. haha men nåt litet kan jag nog klämma in..

sköt om er alla kära läsare!!! och håll tummen för mig på torsdag!!!

kramar   sophie

RSS 2.0