2009-07-27





barnen äter spagetti.. hehe

bilder

mhy gungar i parken..

fille ska cykla..

mhy kör vagnen..


2009-07-16

en dag har gått förbi igen.. även idag har jag inte varit på hugget.. har knappt sovit inatt.. suck.. imorron e det redan fredag! denna veckan har gått sjuukt fort.. det e nog för att kusinen har varit här.. :-)

tyvärr åker hon hem imorron o vi har nyss gått våran kvällspromis på 1 timme idag.. men det blev slött för jag ville fota lite.. hehe men jag fattar ju nada i vanlig ordning.. jag ska sätta in bilder imorron på veckan som gått för jag pallar inte nu.. tänkte lägga mig i tid så jag kan få nån liten sömn inatt..

hej o svej...

2009-07-15

TRÖTT TRÖTT TRÖTT!!!! det e vad jag e.. jag har vatt så duktig idag.. jag har varit o tagit nya prover nu tyvärr lär det dröja innan svaren kommer eftersom det e semestertider.. men nu e dom tagna iaf.. visar dessa dåliga oxå så kommer jag kräva en spruta! jag har snart haft järnbrist i ett år! så ska det inte va..

idag har vi inte gjort mycker mer.. vi har vatt trötta.. imorron e det torsdag redan så då får vi se va som händer..

bjuder på en knasbild på mhysan..


2009-07-14

dikten som jag skrev innan... det e precis så mitt liv ser ut.. tyvärr och jag vill inte skrämma nån.. "jag e ju alltid så glad.." så har det alltid varit och jag kan inte få bort det

nog om det.. barnen tog sovmorron idag o det va ju skönt.. sen kom annika o loke o sam och vi gick till parken med barnen.. där fanns även kollegan julia o hennes klara så det blev lite snack med henne oxå.. sen gick vi för vi trodde det skulle ösa ner, regn då asså.. men det gjorde det såklart inte så vi köpte glass o pratade lite till.. fille har ju kommit i trots nu ju så allt e verkligen JÄTTE kul.. not..
och nu ikväll hade vi lövbiff!! o fyy va gott det e.. jag har ju fastnat för citronpeppar som jag har typ på allt nu.. det e såå GOTT! det har varit super varmt idag o inatt kommer jag inte få många timmars sömn.. och imorron är det BARA 2 veckor tills gipset ska BORT!!! *lovley* längtar så..

jag har en önskan.. ja flera egentligen men en som ligger högt på listan.. inte kärlek för det vet jag va det e tack vare mina barn. jag har en dröm också.. ja flera egentligen men en som ligger högt på listan...

jag svamlar en massa..

tack alla ni.. ni vet vilka ni är.. tack..


Hon var en gång ett barn som ofta log,
nu är det många år sedan hennes leende dog.




ibland känns allt så jobbit..

En liten flicka i världen ensam står,
hennes hjärta är fullt av blödande sår.
Ångesten i bröstet tynger henne hårt,
hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?
Hennes kinder är våta av salta tårar,
hon vet hur mycket hårda ord sårar.
Hon var en gång ett barn som ofta log,
nu är det många år sedan hennes leende dog.
Flickans liv är längre igenting värt,
Hon har förlorat allt som hon höll kärt.
Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,
Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.
Hon undrar om livet blott är ett spel,
varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?
Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,
om det bara fanns någon som henne förstod!
Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,
ja vad som helst för att ta död på sina plågor
Livet är ingen lättsam lek,
det är blott fyllt av ångest o svek.
Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag,
det sorgligaste är, att flickan det är jag!.....


han gjorde det!!

min lille kille kissade på pottan igår inte 1 gång utan 2 gånger till o med!!! han va så stolt och jag med!!! o han fick sin present som jag hade lovat honom!

denna veckan ska ju johanna vara här och vi har varit nere o köpt lindgren cd och så gick vi ner till capio för jag kunde ju ta mina prover.. men vi väntade ett tag sen gick vi! det va nog bara jag o vi väntade 45 min så jag ska ringa ner o BOKA tid för detta e inte första gången dom vill man ska komma ner o ta prover men sen har dom inte tid?! nej då får dom boka en tid till mig istället ju! blir så arg på sånt.. sen gjorde vi lunch o har ätit den o nu e det tänkt att lilla mhy ska nana middag o fille o johanna e ute vid sandlådan..

jag har plockat utan disken o dammsugit..

söndag

och det betyder tvätta!! så tradit men det måsta göras..rena kläder till den nya veckan.. det har inte hänt så mycket sen sist.. igår träffade jag Lousie o va på en riktig gå promenad på 3 timmat..  hehe.. nej men det va trevligt.. skönt att få ventilera lite känslor med henne.. och ola kom förbi igår kväll o vi bjud på liute mat.. han åt iaf så jag antar att det va gott.. haha.. vi ska ju på bio nästa vecka hoppas jag o se Harry Potter! ska bli såå kul!

o denna veckan e ju min mamma i skärgården så jag har min kusin som barnpiga! hihi.. kommer bli kul tror jag.. men jag hoppas faktiskt på lite bättre väder dock! så kan vi gå till parken o leka o så.. det ordnar vi nog ändå tror jag! :-)

skriver nog mer ikväll gott folk!


hmmmm

vi hittade ingen som vi ville ha för ett bra pris.. brydde oss inte om babyland men nyss på deras sida att dom har! så typiskt.. dom får nog ha varsin för dom bråkar om den nu här hemma.. mhy har kommit till 1 år trotsen o fille e i 3 års trotsen.. men vet ni vad??! när vi va på väg hem ikväll så sa han att han skulle kissa på pottan när han kom hem.. han satt på pottan helt själv men han kissade inte.. men bara att han hade tanken o gjorde det även om det inte va riktigt DET.. han e duktig men han testar så mycket nu.. mh yhar tänder som ploppar upp öveallt min lilla sessa.. hon måste ha ont..



prinsessa härjar i vår säng med bror.. haha



jag kan rekomendera såna här skor.. barnet ska ha dom på sig när dom badar o dom halkar inte! då vi bor i lägenhet så har vi en liten pool på balkongen o md dessa skor halkar han inte när han går in.. måste super på ett badhus.. skorna kostade bara 99 kr medan ett par strumor va lite dyrare.. märkligt nog..


snart iväg..

nu ska vi snart iväg o köpa en gåbil eller gåvagn till lilla mhy.. det ska hon få i födelsadagspresent av oss.. hon kör runt på filles och det gillar ju inte han så det e klart att hon ska ha en egen.. skriver kanske mer kväll..

dagens bilder

mhy kan äta glasspinne själv! och hon matar även sin mamma.. på ett annat kort har hon jagat sin bror och kramar om honom när hon når fram..

älskar mina barn så mycket!







får se ..

...om det blir nån åska inatt eller vad.. jag tycker ju att det bör komma så kanske man kan gå ut en runda imorron om det inte har tänkt att ösa ner då..
hämtade hem barnen som såklart somnade i bilen, mhy va ju gnällig o fille ska vi inte prata om.. fille ville inte vara uppe när vi skulle äta.. han ville nana så då gick vi in o la honom i sin säng utan protester o han somnade ju.. inte lätt o vara så trött ju.. :-) mhy fick mos o fisk men den fisken va ingen höjdare tyckte hon.. sen kelade vi lite o lekte sen skulle hon oxå nana.. henke ville gå ut o kolla ljudet i bilen så det gjorde han och vad gjorde jag? somnade såklart! kan ni fatta?! jag har varit barnfri sen igår lunch och jag däckade fast inte ens barnen har varit hemma.. märkligt.. och jobbigt! blir väl att vi snackar lite nu här hemma sen drar sig mot sängen.. det e så rälit varmt här!

vi tänker på lille kevin imorron och hoppas allt ska gå bra..

ha det bra alla bjudder på en söt bild på barnen oxå..


tiden går

nu e det snart dags att hämta hem barnen igen.. väntar på att henke ska komma.. efter det ska vi inom ängelholm för några ärenden tänkte jag..

idag har jag gjort ordning i kylen lite och postat brev och gick min runda.. rätt skönt att få röra sig..

jag har ju uppnått mitt mål att sluta röka vilket jag aldrig trodde jag skulle klara!! men jag överbevisade mig själv.. så nu har jag lovat min kropp att röra mer på mig.. ska gå min runda minst en gång om dagen.. då blir det innan sängdags eller så.. jag går ju fort så det e inte lätt att ha barnen med sig på det.. igår kväll när jag gick va det jätte skönt.. det blixtrade mycket men inga knallar himlen va helt svart.. rätt behaglig värme och inga bilar.. jag gjort detta sen i helgen o jag tror jag sover bättre iaf.. jag tror att jag sover bättre på natten om kroppen får jobba lite innan sängen! hihi.. hoppas jag kan hålla mina promenader nu bara..

o så tittade jag ju klart på jacksons minnesstund.. helt ofattbart! svårt att fatta att han e borta.. R.I.P

"I salute you!"

morgonen

utan barnen.. känns mycket konstigt.. saknar dom så..

jag har haft ärldens goaste dröm inatt!!! hehe vad det va tänker jag inte säga..

jaja skriver mer sen..

hemma igen

barnen e hos mormor o morfar idag o imorron.. jag skulle följa med annika till hbg och det gick som smort.. stannade på citygross för en fika.. märkligt det där asså.. en fika här hemma kostar 50 kr o där kostar det 23 kr.. snacka om skillnad! så henke han hämtade upp mig där o vi tog en sväng inom maxi o köpte kroketter som vi ska ha ikväll.. *gott* ihop med lövbiff.. man får ju festa till det när man väl e ensam.. haha.. nej jag saknar barnen mycket!! hoppas dom har kul..

igår blev det en sen fika med lousie men det gjorde inget. henke va hemma efter lunch så.. sen fick jag vällingen till mhy som jag helt glömt bort!! *tack* vi va på fenix.. jag skulle se vilken kaka jag ville ha så stod där en DUVA???!!!! shiiiiit jag gick inte dit kan jag säga.. haha.. sen flög den ju in i dom stora fönstrena... bläää jag tryckte i hörnet! haha gillar verkligen inte duvor.. hehe.. men lousie fick ju ut den.. den ville vara där inne för den skulle bara in igen hela tiden.. snacka om tröga djur.. jaja men nu garvar jag som fan jag tänker på det! haha
jag e helt off.. eftersom barnen e i munka till imorron kanske jag ska passa på att gå o ta nya prover imorgon?? visar dom inte denna gången får dom ge mig järnsprutor asså! jag e trött på att vara hängig jämt!




åhh





jag trodde det skulle regna idag.. men ikke.. visst det e inte lika varmt som det har varit men ändå.. henke va hemma tidigt idag.. skönt.. o imorse träffade vi jeanette o kevin en liten stund.. fille gick nyss med mormor ner till gamlamormor.. får se vad som händer nu i eftermiddag.. väntar ett samtal snart hoppas jag.. jag har haft flera konstiga drömmar inatt, man börjar ju undra ibland..

Min duktiga ponk!!

åhhhh... efter två jobbiga dagar utan blöja för flipp o äntligen så kissade han LITE på pottan! så stolt han blev! han e så duktig.. ska fortsätta så här nu.. nu vet han iaf att det inte e nån fara att sitta på pottan som han har trott innan..

han har fått två sänglådor att ha sina leksaker i under sängen.. mhy har fått lackskor till sin ettårsdag den 26 juli. hon ska ha sin princessklänning på sig så då får hon ha lackskor oxå.. så söta dom e.. har hittat skor till henne som jag får köpa när tillfälla finnes.. finns på intersport på väla.. så nu vet jag var jag kan hitta så små skor och va dom kostar.. suck.. hon va sjukt kelig idag.. min lilla flicka.. det skär i mitt hjärta att jag inte kan kela som hon vill.. bara 4 veckor kvar.. SUCK!

det ploppar upp tänder i hela munnen på henne oxå.. o fött fram ett jädra humör.. hehe..

vi har haft ett genombrott till o det e att Mhy älskar oxå att bada nu helt plötsligt.. hahaha.. jaa inget mer skrikande längre.. det e rätt skönt för nu kan dom bada ihop ju.. fille han tycker ju det e jätte kul..

har haft pepsi i helgen o för var gång hon e här så går det bättre.. fast hon e bra knasig.. hon låg alltså o tuggade på mhy`s fötter!! haha jaja

ja just det! det va ju besöket i malmö oxå!  det gick inte alls bra! jag e så arg! åkte ner i HELT ONÖDAN! dom visste inte va det va för operation min läkare hade gjort eftersom det e forskningsprojekt.. mne jag frågade ändå specifikt när jag ringde ner om det spelade nån roll om det va nån annan läkare som kunde se på handen o dom svarar att det inte spelar nån roll men det gjorde det ju.. men jag fick nytt gips.. jag va så arg! iaf så handen helt knas ut.. jag kan inte böja den alls inte ens med hjälp av den andra handen.. så det känns som om det kommer bli en LÅNG REHABILITERING för mig.. jag vill bara skrika

värmen ska visst vara slut nu.. hoppas inte det.. vi vill vara ute o leka o stoja..


alla ville blir fotade.. vet inte riktigt va hunden tycker om detta dock.. hihi


flipp törstig efter vi spelat fotboll



Mhys ville oxå vara med o spela





avslutar fint med dessa bilder!!

hihi



mina SMÅ bebisar... jaa dom tror ju det iaf.. hahaha

snart nock..

jaa imorron e det dags för malmö då.. får väl se hur det kommer gå.. hoppas självklart på att det e som det ska..

vilket väder det har varit.. såå varmt o kvavt.. det har mullrat lite oxå men inte mer än så.. tänk om det hade regnat nu hela natten så det hade varit frisk varme imorron.. och bättre luft..

idag e det 1 månadsen jag rökte sist!!! jag e stolt.. suget e inte lika stort nu längre men visst finns det kvar...

på fredag ska jag o barnen va i kvidinge, henke skjutsar ut oss på morronen tidigt som bara den o hämtar oss när han e klar.. så det kommer bli kanon det e jag säker på.. :-D sen e det helg och vi har inte planerat någonting tyvärr.. nåt ska vi ju göra med vad?

jaja jag kanske uppdaterar ikväll vem vet..

ha det fint allihopa!

RSS 2.0