sorry!!

internet har legat nere hela veckan så därför har jag inte kunnat uppdatera.. men nu e det nya tag!

barnen är sjuka.. förkyldning.. mhy har oxå feber men inte filip..

jag har jobbat lite o det har inte direkt varit min föraa vecka på jobb.. men det e bara att ta nya tag.. e ledig nu tills lördag..


för imorron e de dags för röntgen i malmö! börjar bli lite nervös nu.. det blir en tidig morgon för oss alla.. henke ska ju va i hbg kl 8 imorron o innan dess ska barnens lämnas hos mormor o morfar.. nu får ni hålla alla tummarna för mig så kanske det hjälper att få fram ett bra resultat..*ööö*

i fredags jobbade jag o i lördags va vi på isabelles dop! mycket trevligt o mega god smörgåstårta! :) lilltjejen e såå söt o sååå liten! kan inte föreställa mig mhy så liten fast hon va mycket mindre! fille va oxå med o han va jätte duktig! men på slutet blev han ledsen för han va så trött! o mhy oxå.. hon hade inte sovit sedan på morronen ju så hon slocknade i bilen för att sen sova hela natten! det tog inte lång tid för flipp att somna heller.. men min natt va kass!  jag sov sjuuukt dåligt! men men hoppas det går bättre inatt..

det va ingen fara med mhy, vi va ju hos barnläkaren.. hon har ju fått eksem o det e inte böjveckseksem tyvärr.. så jag fick en massa olika salvor till henne.. typiskt.. så vi ska in igen på torsdag för dom vbille vi skulle prata med en allergisköterska och en dietist.. matdagbok ska göras i tre dagar den första dagen va idag o jag vågar INTE skriva hon har ätit..suck.. kanske ett halvt rån o på sin höjd 2 flaskor välling sen tidigt i morse!! hon e ju sjuk men ändå hon äter redan för lite! hoppas det blir bättre hos mormor imorron.. ;-)

läkaren fastnade iaf för mhy o mhy för henne! dom gillade varandra! och hon va mycket duktig! sa inte ett ljud min lilla tjej! hon tyckte mhy va en mycket fin liten tjej.. hehe.. alltid kul att höra..


har ju oxå fått skattedeklaretionen, jag va helt säker på att jag skulle få en mycket stor skattesmäll.. men se där! jag har skött mig för jag får till o med tillbaka ett par tusen! vilken lättnad! min andra hälft får oxå tillbaka som tur e.. men jag va riktigt orolig..

nee nu däckar jag snart.. ska snart sova ska bara packa ihop lite o ringa ett samtal sen blir det bingen!

får se om jag vågar återkomma med ett resuktat imorron..

see yaaaa

lördag

och imorron e det dags för jobb.. skönt att få tankar på annat håll ett tag iaf..

det har inte hänt så mycket.. jag sitter här ensam, barnen sover o sambon e iväg.. suck.. o ingen att roa mig med.. hihi..

mhy har föressten sagt mamma nu så det kan hon.. min lilla goa sessa!

imorgon ska Dane komma 2 trappor ner så jag tänkte se om jag hinner ta en kopp innan jobb men det ska nog gå.. pepsi kommer komma i veckan men jag vet inte när o hur länge men hon e varmt välkommen iaf..  tänke ta mig i kragen o gå o ta dom där proverna på måndagmorron kanske?? annars kanske dom ringer efter mig o det vore ju inte alls pinsamt.. haha..

dagarna går väldigt upp o ner som ni kanske märker.. hehe.. men det händer just nu så mycket på en o samma gång.. hoppas det mesta ska vända snart.. denna veckan som kommer e det fullt upp varje dag! fattar inte hur jag lyckas alltså! suck!

jag vill ha sommar o värme NU!

när tar det slut???



 ja va nere hos min mormor innan o sen gick jag upp o kela med barnen o jag ser en konstig fläck på mhy! på armen vid armvecket.. eftersom hon nyss har haft vattenkoppor så kan det ju bli följdsjukdomar.. ringde till läkaren o vi fick komma ner så dom fick kika på det.. o dom trodde absolut att det e eksem!! suck..  det e en sak att jag e sjuk men mina barn! jag tycker det räcker med att hon strular med maten men tydligen inte! vi ska iaf ner igen på tisdag o prata lite med bvc o så.. men jag blir så j*vla ledsen! jag vet att vattenkoppor kan utlösa sånt här.. men ändå..n ee jag e så trött på allt nu.. jag vill att MIN mamma ska komma hem nu..


torsdag...

hallå igen.. eller jaa det va ju ett tagsen nu ju..

tror inget har hänt sen sist.. eller joooo.. hihi.. jag har röntgen tid till malmö!!! jag ska dit på specialröntgen 31 mars redan!!!!  givetvis den enda krångliga dagen men söta jeanette har erbjudit sig att köra ner mig eftersom hon oxå det e viktigt! *tack* jag ringde för att kolla om jag kunde boka om tiden men då hade jag inte kommit in förren om minst 2 månader! så det e guldvärt att det gick att lösa!!! e så glad för att ha såna fina vänner som jag har.. hihi

och jag e glad att läkaren satte prioritet högtpå mig!! hehe då går det fort.. men e klart nervös.. med tanke på (ursäkta ordvalet) hur jäääävla ONT det gjorde när han undersökte den sist så känns det inte alls bra.. :( men skit samma farbror doktorn måste ju kolla..

jag trodde jag skulle jobba imorron men det skulle jag inte!!! men däremot hoppa jag in extra på söndagkväll..

skönt att va ledig nu ett par dagar för dessa två dagarna har varit pyton rent ut sagt! jag kunde satt mig igårkväll på en stol i fikarummet o bölat så ont jag hade..

vi hade en rälig typ på jobb igår som inte ville gå när vi stängde.. riktigt arg va jag men jag e ju tvungen att behålla lugnet vilket jag har svårt för.. han la en sån riktig äcklig FIS så jag e säker på att han sket ner sig alltså.. när jag väl fick ut han så tränger han igenom dörren när jag ska stänga!!! då blev jag skakis men ja fick ut han iaf.. inte ofta sånt händer men dom gånger det har hänt mig så e det klart att man tänker på sina barn, jag har inget tålamod alls till sånt men jag måste ha det nu tack vare ungarna.. tur e ju det.. för man vet ju inte va som kan hända.. usch tvi blä! lär få höra det på jobb på tisdag.. hehe..

nej nu ska jag titta på dumburken.. jag hoppas på lite shopping imorron ;)

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

måndag igen

suck..

inte riktigt pigg idag.. vatt hos annka idag o fibblat med lite kläder.. hehe.. kom dit 14.00 o va hemma runt 20.45 tror jag det va.. men det va trevligt.. höhö..  snnika va så inne idet att hon till o med glömde sitt kaffe.. det skulle va nån försäljning där i kvidinge o jag hade ju massor så jag vill oxå.. därav jag gömde söta lousie!!! förlåt! hehe..

jag saknar mamma o dan.. o jag tänker på lilla pepsi som e på pensionatet.. suck.. Dan kommer hem på onsdag iaf o jag hoppas det går bra.. där ligger dom borta i södra spanien o grillar sig! jag kan iaf trösta mig med att det inte e så billigt längre där nere... meeeeen det räcker med öl... åhhh...... o solen... o stranden! o så skickar dom mms där dom ligger o göttar sig!!! *fnys*

två jobbiga dagar på jobb nu... lååånga.. sen på torsdag ska vi iväg med mhysan.. det där med maten.. o jobb på fredag.. så ser det ut denna veckan.. fullt ös..

min kusin har gjort film om barnen men jag kan inte spela filen på datan konstigt nog.. hon har gjort en till o jag e såååååå nyfiken!!! vill se! du e söt du johanna!!! :)

annars vet jag inte.. känns lite jobbit just nu..

helgen slut

och slut för jobb för denna veckan.. e dock ledig imorron sen e det på det igen..  barnen mår bara bra.. pigga o glada o busiga! :) *älska*

det gick inge bra hos handkirurgen i torsdags! jag har en stor anledning att ha ont, så ont som jag har.. det va ingen inboldning och läkaren kan hjlpa mig.. känns piss men ändå ok för vi vet va som e fel..  ska först göra en specialröntgen o sen en titthålsoperation o sen får vi se va som händer beroende på resultaten.. ödet säger mig att min näve aldrig kommer bli bra... fortsätter det såhär så lär jag vara sjukpensionär när jag e 30! men ack det tänker jag INTE bli! ska göra va kan kan för jag kommer aldrig sluta på jobbet!! nu vet jag inte hur jag ska berätta för chefen.. har en sån enorm ångest inför detta!!! vill ju inte bli sparkad! o samtidigt vet jag att han uppskattar ärlighet.. vet inte.. blandade känslor allting.. gör jag detta får det bli det sista! efter så får det bära eller brista...
 

för jag pallar inte..

slutat jobba nu..

jaa då va jag hemma efter en deldag på jobb.. nytt schema nu så men det gick helt ok att jobba så länge.. tiden rusade! men lite ledsen för jag knappt har träffat barnen idag.. *snyft* får ta igen det i morron, ska inte jobba igen förren till helgen..

helt slut i kroppen, men det behövde jag efter ha levt i ensamhet i 2 veckor.. haha.. kallas numera för pricken på jobb... haha.. chefens fru hade vatt orolig för mig.. gullit..

mitt tandsmycke har trillat av efter mååånga år nu! jag kommer inte ihåg när vi satte dit det. jag gjorde det med min kusin o hennes e borta för längesen.. så jag kanske ska ringa tandis o fråga om dom kan slipa till tanden lite för jag har limmet kvar.. fråga kan man ju.. min avföringer kommer va värd guld!! *lol* det va ett riktigt guldsmycke faktiskt!! haha

nee dags för sängen o jag ska be för min familj som åker till spanien imorron att allt ska gå bra! kommer sakna dom!!

puss o haaaaaaaaaaj

ny vecka och nya tag!!

har blitt friska nu! skönt!!  dags för jobb nu med.. eller jaa inte idag men imorron o så i helgen..

mhy nannar middag o fille o henke är och handlar.. sen ska vi ta upp bordet o stolarna o sen lite mat o sen ska henke iväg på möte..

i lördags fick fille som han ville efter att ha tjatat lääänge.. jag tog fille att åka bussen till mormor.. han va så duktig! o han blev jätte glad att se momo.. :D vi fika hos mamma o Dan sen kom henke med mhy o vå brummade ner till dalby.. faster linda skulle fira sig! han blev jätte glad när han fick se dom.. :)  och vi åt tacos!! fy va det va gott! lite besviken på vädret dock och så tittar man ut nu o det e strålande solsken! så här fint kunde det har varit igår men ikke.. man kan ju inte få allt här i världen.. vi åkte till mediamarket eller va det nu heter.. linda köpte sin telelur! där va som ett inbyggt wii i hennes nya lur.. fräckt! och vi hade minneskort och patroner till fotoskrivaren.. längtar till sommaren! fast ändå inte.. kommer henke in på skolan så e ju inte han ledig tyvärr.. fille har ju så kul hos farmor o farfar o faster.. ;) finns mycket jag vill göra i sommar! så vi får se hur det kommer gå..

o mamma o Dan ska till spanien nu i veckan o stanna 2 veckor?? vilka grisar alltså!! och jag får inte följa med!! suck.. jag vill oxå åka iaf en vecka! men ikke..

ska ner till malmö på torsdag oxå.. får se hur det kommer gå där.. inga framsteg förmodar jag men man ju hoppas så jag vet hur jag ska träna.. sjukgymnasten vill inte hjälpa mig förren hon vet och det eju klart att det e en stor fördel att veta va som e knas så man vet hur det ska tränas..

måste börja sy igen! det kryper i fingarna men nu har jag en del att välja på och det eju svårt att välja..

nu kommer mina pojkar!

tjoooooo haaaaaaaaaaaj

va e nu detta?!!!

precis nu efter jag skrev så kollade jag bloggen o ser att jag har sexreklam på min blogg!!!!! hur i h***** får jag bort det??!!!

e så arg just nu!! sånt mög vill inte jag ha på min blogg!!!!!!

*hjälp*

jag glömde annan info!!

höll på att glömma lite info om mhysan! för två veckor sen kom hennes två framtänder ut! o där kommer bli ett rätt stort mellanrum mellan dom... hehe.. hon e så söt..

sen har bvc ring till en specialist läkare som ska kolla henne i halsen så allt e som det ska där så vi iaf kan utesluta det.. (eftersom hon inte vill äta mat) och hon har skickat en remiss till en barnpsykolog.. mest för att höra om dom har några tips annars vet dom vart vi ska vända oss..

men förhoppningsvis äter hon tills dess! får iaf hoppas det.. vi ska ner o väga henne igen den 25 mars för att ha koll så hon inte går ner mer i vikt..

så länge som hon e glad o pigg så försöker jag att inte hetsa upp mig även om det e svårt ibland..

men det e klart att detta e etsat i huvudet mitt..    :(

meeeeen... jag intalar mig att det kommer bli bättre tills vi ska in så vi slipper åka alls..

GODNATT

börjar bli bra nu!!

jaa äntligen!! men energin kunde varit bättre.. men så e det väl när immunförsvaret e nere på noll.. trodde att jag tog medicinerna i onödan men dom har verkligen hjälpt.. har lagt sig jätte bra i ansiktet.. mest på bröst o rygg kvar.. men visst nån liten koppa här o var dyker upp ännu.. e sjukskriven denna veckan oxå.. läkaren ville göra det för nästa vecka oxå men jag sa att det räckte med en vecka sen fick det vara nog! :) 

Mhy ser oxå bra ut.. torkade koppor och små e dom nu så hon smittar inte längre som tur e.. fille har ju oxå fått men inte lika mycket som mig o snäckan som tur e! han har några på handen o runt munnen o några på magen. o på ryggen och dom i rumpan ser nra ut på honom.. jag tror inte han smittar ens men han får ändå va hemma denna veckan om i fall att..

chefen ville se bild på mig så jag messade över en bild till honom, och jaa han tyckte jag va så grann!!! haha mobbing eller vad.. :D  jag missade ju ullared tyvärr.. får bli en annan gång.. :) vilken tur att man får det en gång för detta va bland det värsta, att få en barnsjukdom som vuxen.. suck.. nu kan jag iaf sitta utan att det gör för ont.. livet inomhus har nästan gjort mig galen! tänkte ta ut barnen här på lekplatsen imorron och mig själv så vi kan få frisk luft.. men vi får ju va försiktiga eftersom här bara bor äldre o vi vill ju inte smitta dom.. hehe..

mamma va gullig o köpte lite saker till oss när dom va på ullared, tack igen.. o fille tjatar som f*n om momo nu... så nån gång tänkte jag ta filleman o åka buss med honom till momo.. det hade han tyckt va toppen!! det va längesen han åkte buss o han gillar det så mycket..

i helgen ska vi på kalas.. barnens lilla faster fyller år.. hmm.. o jag har ingen aning om va vi ska köpa till henne.. suck.. varför ska det va så svårt?! men någonting ska vi nog hitta på..

sov jätte dåligt inatt så jag e jättetrött så jag hoppas på en god natts sömn inatt.. nästa vecka e det dags för nya prover som jag hoppas ska visa bättre än innan..
o så vill ja träffa jeanette o lousie o självklart annika! känner mig som en enstöring just nu.. haha.. njaa jeanette har jag ju typ pratat med varje dag ändå så.. ;) snart dags för dopet! ska bli kul o få ge henne presenten VI har gjort.. mycket mer personligt o vad som än händer i framtiden så kan dom tänka på oss när hon ser den.. minnas.. haha..

tänkte se om jag kan fixa en sån till annikas bebis med..
o annika glöm för sören INTE att ringa imorron!!!!! åhhhhhhhh!!!! :D:D

o mamma: vi tar en vecka i spanien när du fyller år istället!!!! jag har kollat på internet o blir såååå sjuuuuuk!!!
mamma o dan ska vi till apnien nästa vecka! *avis* o jag vill med.. mina koppor hade torkat ut DIREKT!! haha jag hade blitt friskare på en gång! hihi eller hur??

nee nog med trams ska se om jag får fatt på min svägerska nu men jag tror hon jobbar men jag gör ett försök!!

ha hand om er..

haaaaaaaaaaaajs

RSS 2.0