trött..

... mmhmm.. nu e jag iaf medig imorron p skönt e det.. har haft huvudvärk heeela dagen o har det ännu.. suck.. mhy e sjuk.. feber o e förkld.. hon nyser nästan konstant! hihi hon e så söt så hon e så besvärad.. nej men det e jobbit.. när jah kom igårkväll efter en HÅRD dag på jobb så hade hon nära 40 grader! jag e så rädd för plötslig spädbarnsdöd..! har precis varit inne o lagt henne nu.. får se hur det kommer gå inatt..

precis betalt in räkningar o lite skulder o sånt.. skönt att det e över även om det inte e mycket kvar att leva för.. SUCK. har ju innestående lön oxå så.. jaa, annars får jag väl springa fram välling till mhy! ehh..
jag vill ju spara ihop till en ny sulky till mhysan.. jaa jag vill spara ihop till mycket men det får vänta.. jag får ju jobba så myclet det går istället..

igår på kvällen såg jag ett program om familjer vars mamma led av cancer.. fy va hemskt! cancer som inte gick att bota då.. att få veta att man inte kommer få se sina barn växa upp.. vet inte va jag hade gjort om det varit jag.. o jag grät ska jag tala om.. det va jätte sorligt att se barnen prata om sin mamma osv.. o mammorna prata om sina barn.. då tänkte jag på min mamma.. jag hoppas verkligen att hon får bli gammal, gammal utan att lida givetvis.. skrämmande tanke det där.. finns vissa i min omgivning som inte har kvar sin ena förälder.. det måste vara jätte hemskt! att inte kunna ringa sin mamma! jag pratar med min näst intill varje dag ibland mer än en gång. jag älskar min mamma mer o mer, och jaa så klart Dan oxå! vet väl inte va som har hänt men på senste tid har min relation till dom vuxit vilket jag e tacksam för! o tanken på att inte kunna få prata med dom.. jaa.. känns jätte tufft.. man vet ju om att alla ska den vägen gå.. men alla dom år jag slösade på att vara tvär har betalat sig nu.. för nu.. vet jag inte hur jag skulle klara mig utan dom! *snyft* jag har blivit så blödig så sistonde.. känslor som kommer fram som inte bör komma fram.. o det e verkligen ingen lek..!

känslorna svallar...

take care..

skönt!

nu e denna jobbe helgen över som tur e..e trött o så nu.. men det har gått bra ändå.. vet inte riktigt va jag ska skriva.. jag har bara jobbat nu tre dagar i rad så mycket mer har inte hänt.. hihi

haaaaaaaaaaj

onsdag..

japps.. o jag har jobbat både igår och idag.. igår va INGEN bra dag på jobb.. den värsta hittills.. jag skämde ut mig så det hette duga! kommer nog inte kunna se dom i ögonen igen på ett bra tag.. jag gjorde ingen tabbe eller så.. men jag vill inte skriva om det här.. men jag hade sån ångest o hoppas att chefen inte skulle vara där ikväll när jag kom o det va han inte helelr som tur va.. hehe ehhhh.. usch jaa..

har fått blodfläckar på armen som sitter under huden.. hoppas det inte har nåt med proverna att göra bara.. :S ska ner o ta prover igen på måndag tänkte jag..blää vill inte.. men jag måste ju ta tag idet.. jag gick faktiskt ner innan idag o gjorde cellprovet! duktig jag e va? så nu ska man gå o a nervös i ca 8 veckor.. *snyft* hopaps jag e frisk! pallar inte med mer o dessutom har jag inte tid att va sjuk.. räcker gott o väl att ha en cp hand!

ledig imorron o då ska jag träffa min favvis tös o hennes son.. annika så klart! :D o då ska jag shoppa bebis kläder till isabelle!! weiiii...

 o så vill jag fika med lousie snart oxå! mycket att snacka om ju.. ha nu för f*n inte mer salt nu! *asg*

fille har fått fiskar till sitt saltvatten akvarie som han gillar mycket!   jag kan ta med en flaska till julia när vi Fikar louise! *haha* det gillar hon nog..

 nee nu ska jag fortsätta snacka skit med louise..

take care.. pusssssss

filles födelsedag..

.. ja det va det igår.. den lille rackaren blev 2 år igår!! vilken helg vi har haft! jobbig men underbar! vi har haft kalas i lördags med släkten.. han fick pengar, en brandbil, kläder och en trumpet! jaja han leker med den iaf! haha igår hade vi barnkalas.. skulle bjuda på glass men ingen av ungarna va intresserade.. blev tårta o kakor med.. annika gumman kom med sin söta loke! madeleine björn kom med deras söta barn oliver som e i filles ålder och hans lillasyster natahlie. han fick en fräck traktor av dom samt ett pussel o av loke fick han en elgitarr!!!  sen lite senare dök henkes familj upp o där fick han en elmotorcykel och en lastbil och en cars trehjuling! wow va det enda han sa.. haha  han har inte hunnit testa grejerna än.. igår bestämde jag o madde att vi skulle till busfabriken som idag på eftermiddagen o vi åkte dit efter jag hade lämnat pengar o nycklar o sånt till dom med lokalen men sen åkte vi.. barnen hade så kul o filip sprang runt han gillade några konstiga cyklar har aldrig sett honom springa så fort, vilken fart!! han visste vart han skulle.. efter det åkte vi in till ängelholm för att köpa saltvatten fiskar till honom, tyvärr hade dom knappt nåt inne på arken zoo men det blev lite fiskar ändå.. henke ska åka in till city o kolla där.. fille älskar verkligen fiskar nu.. min sambo har en rätt stor odling i en lokal så han brukar få följa med o mata dom.. det älskar han.. haha..

henke har köpt wii.. o fille ska bara spela heeela tiden.. haha o så säger han faktiskt wii låter super gullit..

dags för jobb imorron o en jobbig jobbevecka att se fram emot.. suck.. men ja jag hoppas dom nya schemana kan komma snart.. o fillelille ska till dagmamman.. han ska även bjuda på glass där på onsdag..

i vilket fall som så e jag mega nöjd med allt.. tack alla!!!!! love you all!

ta hand om er.. man vet aldrig va som händer..

kanske man ser hennes bissingar?

en pussglad loke o en trött fille..



madeleine, oliver o nathalie

nu äntligen!!!

kom nyss hem från jobb o fick en trevlig överraskning! jeanette hade ringt o jag har sett den fina flickan på webbisar! ringde men dom har inte kommit hem än.. så nu väntar jag för fullt på att dom ska ringa!! blev så glad att det kom en tår eller två.. hehe.. så fin hon e!!! STORT GRATTIS!!!!!!!!! kevin har oxå blivit storebror till en lillasyster!!

nu ska bara dom snadra oxå få flickor annars e dom inte med i gänget! *fjortis* haha så e det!!

massa pussar!!

bebis på väg!!!!!

tyckte det va konsigt att jeanette inte hade skrivit blogg idag så till sist ringde jag o mats var där hemma!! o dom hade åkt in inatt!!!!! hoppas nu bara att det går bra!! :S väntar förväntansfullt!!!

vilken dag!!

herregud!! ni anar vilken dag på jobb jag har haft!

jag har varity själv på golvet dvs: 2:a kassa, bak, grönsaker o kött!!! chefen fick va i förbutiken så då fick jag ha hand om allt! stressit somf*n, värsta dagen hittills på jobb! o jag va INTE glad! som jag har sprungit asså.. sen skulle vi ha fika såkallad springfika då eftersom där inte fanns någon som kunde byta av oss.. jag tycker det e viktigare att tanterna får sin fika så jag fick strunta i min eftersom jag helt enkelt inte hann med det.. kön va lång men det struntade jag i o körde på i full fräs! sen helt plötsligt hör jag nån säger:hej snäckan.. jag tänkte va? vem? o då ser jag jeanette från halmstad!!! :) blev ju hur glad som helst!! men tyvärr hann jag ju inte parata med henne.. jag blev så arg! jag har inte träffat henne sen jag tog studenten från plönninge! typiskt att hon kom en sån dag asså.. *snyft* det stör mig.. hehe men en glad överasskning! kände först inte igen henne ju.. hon va jättefin o allt! hoppas verkligen att vi kan ses nån dag.. saknar ändå henne fast det va längesen.. tur internet finns ändå så man ändå kan få veta lite va som händer i hennes liv.. blev riktigt ledsen för att jag inte fick pratat med henne!

så det e dags för jobb igen imorron, bilen ska besiktigas och barnen ska till bvc.. suck.. sen jobb på fredag o kalas i helgen för lillkillen! annika kanske ska komma med loke men jag tror inte jag hinner gumman! måste städa oxå här hemma.. hoppas du kanske läser detta imorron bitti.. o ringa o boka tårtor o handla.. men vi rings väl iaf o snackar lite.. känner mig hemsk! snyft..

neee nu orkar jag inte mer.. e helt slut både på det ena o andra viset..

over and out... blöööööööö

PUST!!!

hallå jaaaoo..

 då va jobbe helgen över.. fy va det har vatt jobbit.. jag har ju inte jobbat på ett halvår nästan o nu jobbade tre dagar i streck! ledig imorron sen e på det igen.. hehe.. saknar ungarna så mycket bara när jag jobbar.. vet ju att henke klarar det galant men ändå.. jag e mega trött nu o snart komemr henke o då ska vi grilla mackor.. *mumma* 

träffade en tjej igår som va o handlade på jobb när hon ska gå så ser jag att det står plönningegymnasiet! skrek åt henne att stanna o hon blev ju nog lite skraj.. vi snackade ett litet tag.. tänk att man inte e ensam om att ha gått där upp i lilla klippan.. haha!

pallar inget.. ingen energi till någonting.. fryser gör jag ska jag ska nog krypa ner under mina goa yllefilt jag fick i jullis av chefen! den e riktigt skön o varm!

det där med barnvagnar e jag ju så kass på eftersom jag verkligen INTE njuter av att köra dom.. har aldrig gjort o jag kommer nog tyvärr inte börja göra det heller.. så det e klart det ska vara så smidigt som möjligt..  bor ju i centrum förvisso men dom ska ju klaras att köras lite terräng med.. hehe och så vill jag har fotstödet så klart.. det har inte min nuvarande vagn så det hade vatt toppen! o jag vill hålla mig till 4 hjul.. hehe omodernt eller?! whatever.. hihi sufflet vill ja med ha.. iaf till mhy eftersom hon e så liten..


snart får det vara bebisdags! tycker jag iaf.. o jeanette med.. hehe.. tror jag..

känns som om jag håller på att bli förkyld.. men iofs så har ju jag känt mig lite mysko på senaste..

nee detta får räcka.. sov gott sen för det lär jag göra!

posssssssssss haaaaaaaaaaaj

fredag!

och snart ska jag jobba! hela eftermiddagen o kvällen.. tur det e fredag dagen går fort då.. sen ska jag o mhy antagligen fika med louise o julia imorron.. :) sen ska jag slå ihjäl tagentbordet! *arg* imorron ska jag mäta här hemma o se om vi kan ha en skohylla som jag vill ha i hallen.. hoppas det kan passa men eftersom jag vill ha den så lär det inte passa.. igår va jag med jeanette i ängelholm o helsingborg.. hitta lite krimskrams men inget mer.. kollade ju på vagnar.. jag har en polskvagn tror jag nåt på p och den andra har jag köpt på ullared.. babyboom tror jag dom heter.. jag vill ha en sitty och race elelr scooter..

nej nu ska jag slänga i mig nåt sen dra till jobb.. kul fredagkväll va?"! hihi

onsdag!

och jag ska börja jobba ikväll!!!! jippiieee

varit hos tandläkaren med imorse.. gick jätte bra.. så nu e det över.. fattar ändå inte varför dom lagar visdomständer men jaja.. snöat har det oxå gjort igår kväll o inatt! strålande fint väder ute och snö.. så skulle det varit på julafton! inte nu..

sista veckan lilleman e hemma han börjar hos dagmamman igen på tisdag.. skönt för honom.. kanske trotsen lugnar sig lite..

försöker få tag på min kära mamma idag för hon fyller år idag! skriver ett grattis här ialla fall!

vi har kommit fram till att köpa nya vagnar igen till barnen.. såna små bara.. men först ska lilleman fylla år.. vilket han snart gör..

nee nu ska jag snart duscha innan jobb..

ha det bra gott folk!

haaaaaaaaaaaaaaaajs

kanske dags att skriva lite..

ja det va ett tagsen nu ju..

i lördags va vi hemma hos mamma o åt mega god kalkonmiddag!! sörens va god den va! (tack) thea gumman va sjuk och dane med.. stackarna! men jag tyckte faktiskt mest synd om lilltjejen för skulle åka tåg hem till norrköping på söndagen.. vilket fall som så va det jätte kul!

på söndagen va det östra som gällde så ungarna kunde byta sina julisar med varandra.. dom blev så glada.. fattar dock inte hur jeanette ska palla den j**la kassa apparaten kvein fick.. haha..

idag har min kusin o morgans kusin varit här hela dagen vilket va trevligt!  man har ju fullt upp ialla fall men ändå inget vettigt känns det som..

på onsdag börjar jag jobba o senare i månaden ska bilen besiktigas, läkarbesök, bvc med mera.. o min lillekille som blir 2 år! shiiiiiiiiiiiiiiit alltså! han e så duktig min lille kille.. hehe så säger klart alla om sina barn.. jag tror att han e så duktig mest för att han så bra föräldrar givetvis.. ;) hehe nej men han har ju många äldre kompisar, han gör ju som dom andra gör.. mest.. hehe..

nu ikväll så har jag stoppat undan julen.. bara gardinen kvar i köket se e det borta.. känns skönt ändå.. nu får det vara dags med vår tycker jag!! haha precis just nu när det e så många minus grader... *ironi* taadaaa

har rensat lite med o mer ska det bli imorgon!

annika e med hela sin familj på semester i danmark dom grisarna! ;) hoppas att dom har dunderkul!

jeanette går ju i väntans tiden o jag hoppas snart få en frisk bebbe!! men dock INTE på filles dag.. haha..

svägerskan?! jaaa.. hon jobbar väl som vanligt.. tyvärr blir det inte lika mycket prat med henne nu eftersom hon inte längre har någon hemtelefon.. *snyft* saknar ju våra sena pratstunder! meeeeeeeeeeen man kan ju inte få allt i världen som dom säger..

detta får räcka.. tänkte slänga in att jag älskar mina nära och kära!

ha det finemang allihop!!

shooopp shooooooooop daaaaaaaaaaaaaaaa

såååå uttråkad!!!

så jag vet inte vad!!! håller snart bli galen.. henke e i lokalen o lär väl bli där hela natten som vanligt! synd om honom för vi ska upp imorron!!! så e det bara.. SUCK! tänk om han hade haft samma energi till att fixa saker här hemma med.. ikke! nåväl..

har nu sytt klart min stuga, tänka gå ner till syaffären imorronbitti o titta lite mer.. fattar inte varför det ska va så dyrt.. snyft.. min goa mamma ska ge mig lite tillbehör o kanske lite mönster oxå.. sen fråga om irene om hon hade nåt o det hade hon nog! dom kommer ner på måndag va jag förstod så jag hoppas jag hinner träffa dom! dom e så goa.. :) fick ett jätte fint vykort av dom idag.. kanske skulle lägga in det i ett mönster o sy motivet??? tål att tänkas på.. jag har ändå gjort två rätt stora tavlor på en månad!! o då menar jag måååååånga sena kvällar! hehe.. tiden går så fort när man syr o det kan jag bara göra när barnen sover..

imorron ska vi hem till mor o dane o äta kalkon middag.. mamma ska fira sig då hon fyller år den 7 januari o samtidigt träffas vi alla igen innan syrran åker hem igen.. nån som har förslag på vad man kan göra på kvällarna? dock inte städning o sex.. haha utan når kul..

e rätt irriterad men samtidigt glad ändå för snart ska jag börja jobba!!!!!! kanske jag inte tänker på det lika mycket.. mina pengar!!!!!! haha

inte ett dugg e det på tv heller.. undrar f*n varför man betalar tv licens när där inte e ett skvatt att se på! *arg* jag har energi men vet inte va jag ska lägga det på.. suck..


Det folket inte förstår är att livet har ett slut
En del trasslar in sig och kommer aldrig ut
Världen fortsätter att existera med andra personer
Precis likadant med samma versioner
Dom orden ni får höra,spara dom i era minnen
Dom kan komma till nytta någongång uppe i himlen
Jag glömdes bort av världen,min talang blev begravd
Ingen brydde sig längre,inget tvång och inga krav.



Alla blir vi ledsna någon gång ibland.


En tår rinner ner för kinde som en genomskinlig rand.


För tårar rinner mer när ingen ser!







Se dig inte tillbaka


Livets val och möjligheter, vem känner vägen dit?        
Konsten att kunna leva väl, är den bara till för en elit?
Ser du dina möjligheter, eller bara de begränsningar som livet ger?
Det goda livet kommer inte av sig själv, du har en andel i det som sker.

Vad har du lärt dig av ditt förflutna?
Finns det konflikter som är uppskjutna?
Det är en konst att kunna lägga saker bakom sig,
att gå vidare, utan harm över en ouppklarad intrig.

Vad brinner du för och lever för?
Är det, att vara andra till lags i allt du gör,
eller, att alltid vara effektiv,
när du heller skulle vilja vara kreativ?

Varje ord och handling börjar med en tanke som slår rot.
Oro och bekymmer är ovisshetens hot
Livet är en rad ögonblick och stunder som levs här och nu.
Så ta vara på det goda som livet bjuder dig just nu.
 
Hjärtats röst är inte högljudd och gäll.
Den gör sig inte hörd i höga decibel
Det krävs en stillhet och inre harmoni  
för att höra dess ton och melodi
 
Det finns ett ljus i mörkret, en mening med vårt liv.
Det gäller bara att vara positiv,
att vårda relationer, för livet det är kort,
och se att glädjen, är bara ett andetag bort.



ni kanske förstår vilket humör jag e på.. ajaj  inte bra!! kan inte hjälpa det bara.. dikterna e iaf nåt att tänka på.. o då menar jag inte mig..

hmm..

ni kan gärna bli medlemmar här.. det e helt gratis!! salma poäng o få grejer! skriv in att jag har värvat: sophie84

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=124388

RSS 2.0