2009-05-27

sockertest: 6. perfekt!
blodvärde: 120 godkänt för att det har stigit som tur e!
snabbsänka: 32 inte bra! sophie har fått en virusinfektion en vecka innan operation!!! inte så bra men dom trodde det skulle gett med sig tills dess..

ett stort SUCK!

bytat bort fredag o lördag på jobb så jag får vila så det kanske går över..

håll tummarna...

min vanliga tur...   :(

2009-05-26

idag har jag jobbat hela dagen.. e jätte trött så jag ska bara skriva en rad här eller två o sen blir det sängen.. jag har mått helt skumt sen igår.. jätte yr och illamående.. fattar inte va det e.. alla påpekar hur jag ser ut på jobb.. ser jag så eländig ut? detta e ju sista veckan på jobb nu ett tag tyvär.. ska ner till malmö på onsdag nästa vecka sen blir det operation på torsdag.. *usch* kanske jag får åka hem på fredag beroende på vad som görs o hur jag mår.. denna gången vet jag ju inte utgången av operationen.. det har jag vetat innan men inte denna gången o det e lite läskit.. men jag kommer säga till dom att dom ska göra det som krävs, så e det så kanske man kan få slippa fler operationer sen.. detta blir nu den 3 operationen på snart 6 år.. jag har snart levt med denna nkäpp ahnden i 9 år!! helt ofattbart ändå.. jag jar ju ont som en jag vet inte vad.. *snyft* med all anledning tydligen.. jaja håll tummarna iaf för mig att allt ska gå bra..


barnen mår fint.. min lilla flicka har blivit ett litet monster.. haha.. o fillemannen kan inte vara tyst en minut.. hihi

henke fyller år snart oxå så vi ska hinna med att fira honom i helgen oxå fast jag ska jobba hela helgen.. *pust* men det ska nog gå..

jag undrar vart min syster håller hus??? kan inte tänka att du läser här ändå det har aldrig kommit nån kommentar iaf.. du svarar ju aldrig i telefon så..

så nervös har jag blivit vet inte om allt kommer klaffa nu med op o allt.. annat fall fixar jag det ändå.. :) imorgon e det bara en vecka kvar tills jag ska ner!! weii blandade känslor..

jag hoppas att när jag sen kommer hem pigg o glad så har 2 bebisar kommit världen!!! felfritt o friska!! åhhhh det e så nuttit med bebisar alltså.. jag kommer inte få ha den minsta längre.. mhysan blir snart 1 år! var har hela denna tiden tagit vägen då? men jag e orolig för er båda! era stackare jag tänker på er och lider med er iaf.. men snart kommer ni glömma det när ni har era söta bebisar hos er..  :)

ha det bra alla mina kära underbara vänner o familj!!

2009-05-18

denna dagen lider mot sitt slut.. idag har vi inte gjort mycket.. ringe en del samtal i förmiddags efter filleman hade åkt till dagmamman.. sen va vi nere i byn o gick jag henke o lilla mhy. vi köpte med oss bullar hem så vi fikade när vi kom hem.. sen efter ett tag va det dags för att hämta hem lilleman igen.. det hade bara varit han idag på förmiddagen o när vi hämtade honom va där 2 till så hon hade haft det lugnt o skönt.. hehe.. fille visade alla leksakerna som finns där o vi pratade lite.. jag gillar verkligen vår dagmamma.. hon e typ som jag så det kan inte bli bättre men framförallt att flipp älskar henne.. hihi.. när vi hämtade honom så gick vi till kiosken för att äta mjukglass vilket va en hit för både flipp o mhy! min snäcka gillar glass.. :D sen gjorde jag gryta till middag o hann med ett samtal med jeanette.. annika ringde ju nästan precis innan vi skulle hämta flipp så jag ska ringa henne innan jag ska på jobb imorron..

henke va i hässleholm i helgen o mamma hjälpte mig med barnen eftersom jag oxå skulle jobba.. hon tog med sig flippen hem på lördagen så han sov hos mormor o moffar o jag o mhy mös hemma.. somnade dock under eurocont.. hahaha.. jaa det där e inget för mig.. ;) e nog för att det e så långt o drygt.. jaa det tycker jag faktiskt.. men ändå tyckte jag oxå givetvis att rätt låt vann.. tss.. även om jag inte har hört den!! *LOL*

många som klagar på att jag inte uppdaterar bloggen??? kanske blir roligare om fler kan lämna nån kommentar en o annan gång.. ehhh.. :)

jag ska bara jobba nu 2 veckor till.. kommer sakna jobb men måste ju göra detta tyvärr men jag kommer ju tillbaka.. nån gång.. tänker mest på barnen.. usch jaaa.. *snyftar*

ja nu jobbar jag både tisdag o onsdag så då kommer jag nog inte hinna blogga nåt..  ska se om jag hittar nån bild o sätta in ocå..

ha det bra HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ



mhy ska städa.. haha

pappa henke med dotter mhy

lite bilder






öööhhh

blääää det jag skrev försvann!!!!!!! jag blir så trött!!!

åhhh

det va som jag misstänkte med lilla mhy.. deras våg inne på teddy visade lite fel för enligt vågen på bvc visade att hon ändå har gått upp 300 g! så nervös jag blev o sköterskan oxå.. hehe det e tur att man kan få så snabba tider om det skulle va nåt! jag e så glad att jag bytade bvc..

jag o fille har nyss lagt i tvätt i tvättstugan o nu väntar jag tills klockan ska bli 10.30 för då ska jag ner till vårdcentralen för att prata lite grann.. nån ny studie eller nåt som dom provar o frågade om jag ville testa.. såå jaa varför inte.. sen ska jag o fille möta upp annika o loke o fika o sen kanske parken en stund o sen storköpet.. :) det va ett tagsen.. försökte få fatt i jeanette innan men jag får fortsätta jaga henne sen..

sen e det ju jobb i helgen.. suck.. o henke ska oxå jobba så det kommer bli tufft i helgen..

Mhy

idfag har vi varit inne med mhy på teddy kliniken o allt va bra som tur va.. men när dom tog blodprovet så blev hon jätte ledsen o jag med så klart.. jag började ju nästan gråta.. fy va hemskt det e att se sitt barn så ledsen.. men när dom va klara så tystnade hon igen..

dom vägde henne oxå o enligt dom så hade hon då bara gått upp 10 ynka gram på 1 månad!! dom frågade om bvc hade koll på henne och jag sa ju ja.. men jag e ändå orolig nu för hon har ätit bra i snart 2 månader men ändå går hon knappt upp i vikt.. så jag ringdebvc när vi kom hem så vi ska dit med henne imrron bitti.. börjar misstänka att det e magen som spökar.. energi har hon ju.. jaa jag vet inte hon väger iaf för lite och jag vill veta varför! så jag får se vad dom har att säga imorron.. min stackars lilla flicka.. *mooooj*

fille e lite förkyld.. nu e han ledig imorron så vi får se hur man mår om han ska till dagmamman på ons o tors..

nee ska plocka lite sen ska jag sova..

haaaaaaaaj

2009-05-10

jag har just fyllt i ny föräldrapenning.. så det e gjort.. givetvis i sista stund.. hehe.. mhysan sover som en stock nu och jag väntar på flipp o min älskling..

jag o mhy har myst hela förmiddagen sen bjöd vi gammelmormor på kaffe.. sen fick mhy lusch o hon åt en hel liten burk mat!!! *wow* SÅ DUKTIG HON VA.. SEN EFTER ETT TAG SÅ SOMNADE HON, DAGS ATT SOVA MIDDAG JUE.. :)

jag små lpockade här hemma o passade på att vila lite jag oxå.. hon vaknade sen o då gick vi till jobb för att handla o lämnatillbaka filmen.. jag blev så besviken för filmen stannade flera gånger så det va svårt att fatta på slutet även om slutet va kasst ändå.. jaja nu har vi ju sett den iaf.. när vi va klara på jobb så gick vi inom gammelmormor igen men mhy tyckte inte alls det va kul.. den där hunden skäller ju så att trumhinnorna i öron skakar så hon va jätte ledsen o då blev hon ju mammig så klart.. min lilla tjej... hon kan se rätt rolig ut för hon gör en massa knepiga miner.. hehe och putar med underläppen.. :D

nu ikväll åt jag lite fisk.. gotte.. äter för lite fisk här hemma tyvärr men det ska vi ändra på..

imorgon ska jag iväg till sjukgymnasten o sen till hbg med mhy.. det ska nog gå bra denna gången oxå.. ska inte glömma ta med allt bara.. hehe o sätta på henne emlan..

ska ringa min mamma nu..

haaaaaaaaaaajs

detta går trögt.. hehe..

jaa detta skrivandet går segt men det sa jag.. hehe..

i helgen e det bara jag o mhy hemma.. så mysit faktiskt.. pappa o lilleman e nere i lund.. :) jeanette har varit här o vi har ätit gott o sett på film o bara tagit det lugnt.. det går så mycket bättre med mhy och maten nu.. så skönt.. fille mår bara bra.. han busar på o snackar alltid.. han o mhy leker mycket mer nu oxå.. han har stenkoll på henne.. härom morronen när han vaknade före mhy så blev han ledsen för han trodde hon va borta så vi fick helt enkelt väcka henne.. hehe men hon älskar ju fille så mycket så det har hon inte nåt emot.. :D

jag har ju inte skrivit om detta innan.. hmm.. hur det gick hos min handkirurg.. det gick inte bra alls givetvis med min vanliga otur.. det kommer bli operation igen! dvs en tredje operation.. suck.. men det e bara att bita ihop vilket kan va svårt ibland.. det som stör mig mest med denna operationen e att jag kommer inte kunna ta hand om mina barn.. *snyft* och jaa.. vet inte hur vi ska lösa det.. henke börjar ju skolan nu 1 juni.. orkar inte ens tänka på det.. :( jag vet bara att när det väl kommer, kommer det INTE vara kul.. *ledsen*

jag jobbar på som vanligt o här händer en massa både i tid o i otid.. hahaha

det har säkert hänt en massa som jag inte kommer ihåg att skriva iaf.. jag har föressten hunnit med en ullaredsresa oxå.. kulit även om jag inte så möd..

jeanette hade med sig belle idag hit o jag tycker att hela jag luktar bebis.. hihi det e så mysit kommer knappt ihåg att mhy varit så liten.. fck en rolig film på mms från jeanette innan idag när hon va hemma.. på filmer skriker hennes son kevin hur mycket att älskar mig!! fy va gullit det va! började ju nästan gråta.. träffade honom en snabbis i måndags o han ville ju leka med men jag hann inte med det. .stackaren.. han eså söt den killen.. :)

snart kommer förhoppningsvis alla bebisar oxå.. jag väntar för fullt.. hehe Louise kläcker nog först  ;)

haha jag e så full i skratt nu.. tittar på american pie the wedding!! haha den e fräck!

mhy ligger i sin säng o sover det borde väl vara dags för mig oxå att nanna kudden..

ha det fint men glöm inte kommentera nu då.. hihi

haaaaaaaaaaaaaj

RSS 2.0