detta inlägget tillängnat pappa DAN!!!!!

så nu har vi lekt med vår nya kamera!! nikon d700!!! rejäl jävla kamera! avis eller?????????? hahahahaha väl värd sina pengar an jag lova....

fredagkväll

sitter härmed den bärbara framför tv o tittar på singing bee.. rätt bra ändå..  fredde kom innan så vi sitter alla vid varsin data.. filleman somna gott oxå.. sen jag ja o fredde o köpte nåt gott.. så väntar vi att det ska börja en film.. e ju trots allt halloweeeeeeeen juuuuuuuu.... *buuuuuuuu* mina fina pumpor o fint upplysta på loftgången.. hi hi hi.. ska bara glida ikväll asså.. magen är i olag o fryser gör jag md.. hoppas det inte blir sämre, ska ju ha dop på söndag.. :S men med min tur så blir jag säkert kass men jag dricker sammarin så jag hoppas det ska hjälpa..

kallt som bara den e det oxå.. komer frysa inatt..

på trean där jag tittar e där en asiat tror jag o hon kan verkligen ingeting.. hehe.. men det e inte så lätt... visa kan VERKLIGEN inte sjunga... låter så kul.. o jag påstår verkligen inte att jag kan sjunga för det kan jag inte..

fyyyy nu kom det ett minne fram.. när jag o annika va på eebofestivalen ett år o vi sjöng kereoke.. men vilket låt va det nu igen? fångad av en stormvind?! i vilket fall så va vi riktigt laddade kan jag lova!! men vi hade så kul då iaf... måste ha låtit förjävligt!!

jag e faktiskt nervös inför söndag.. men jag vet inte riktigt varför..

undrar hur det har gått för svägerskan som har flytat idag... det har nog gåt smidigt hoppas jag.. hon har u ingen hemtele längre så.. jaa inte alls kul<!!! *arg*

hahaha the blonde på singing bee kunde inte en av tidernas låt: växel hallå hallå... suck asså... haha men hon gick som tur inte vidare heller... skrattretande.

vi slåss om dom svarta vingummina som e helt klart godast..roligt nöje en fredgaskväll.. det e rätt svårt att skriva på en bärbar.. kommer man til en knapp som gör ente så e allt föstört typ... haha.. ag brukar då aldrig använda denna så... ser ju att jag missar nårra bokstäver men jag pallar inte gå tillbaka o ändra det..

nee nu får det vara nock!!

c yaaaaaaaa

bilder från förra helgen

min prins ska lämna över paket till sin farbror..

här hittar han når VÄLDIGT intressant..

i väntan på att pappa ska komma tillbaka med vällingen.. hon saomnade.. haha

hmm..

faan asså.. finns så mycket jag hade velat skriva men jag kan inte.. detta e så frustrerande!! vet inte var jag ska bli av för tillfället.. känns som om jag kommer få en panikattack just nu tack vare en flashback..  :S   faan asså!!

min son ute på vift..!!! haha

jaa han e på vift nånstans.. haha
min kusin tettan har med han ute nere i byn men han e inte tallbaka än.. hoppas dom inte kidnappar han.. haha..

håller på att små pula lite så man slipper det i helgen, kommer ha så mycket annat att göra då ju.. dopet kommer bli hur bra som helst tror jag.. :D

tror det mesta e fixat nu iaf..

vet faktiskt inte va jag ska skriva.. tror inte det har hänt nåt speciellt..

fille har hittat nya ord iaf.. han kan säga nutte o bappe nu med.. :D o han e kass i magen.. :( fy va han fiser o så o det LUKTAR!! piiiii hahaha

har samlat ihop alla klapparna oxå.. fan va mö det blev.. :S fattar inte hur jag har lyckats.. o mer har jag att köpa.. det e thea jag kommer få mega många! jaja.. det blir nog bra till slut.. man hittar ju lite där o lite här sen har jag typ inte tänkt.. men men..

filleman har vatt ledig idag från dagmamman.. skönt ska det blir nästa vecka då han e hos camilla igen, det ligger ju lite närmare o så..

vi har skrurit ut två små pumor med o ställt ute på loftgången.. skiiiit fint blev det.. hihi.. det e ju ändå halloween..

nej nu e det dags att göra lite mat så min lilleman får mat när han behagar att komma hem igen... :D :D :D

puss

söndagen..

hej igen jaa... :D

då e det söndag igen.. fullt upp har vi.
henke håller på att bygga en tvhylla, o jag hoppas verkligen att det blir bra annars får han på moppo! hihi
och jag har gjort mat med båda ungarna! en jätte sats med pannbiff! o potatis.. så det ska vi äta sen..

fille sprang in till tv o såg på nåt o nästa gång jag tittar till han så sover han i soffan.. min lille gullunge... o mhy oxå så hon ligger brevid honom i vagnen.. hoppas dom kan sova ett litet tag så henke hinner med det mesta..

igår va vi nere på kalas hos farbror fredrik o efter det åt vi middag hos ungarnas farmor o faffar.. hihi trevligt!
sen när vi skulle hem så fick jag en enorm huvudvärk! fy f*n säger jag bara. när vi kom hem ganska sent så gjorde jag en flaska till fille sen raka vägen in till sängen. fick sovmorron idag men när jag vaknade så hade jag så ont i lederna! :S kunde knappt röra mig.. antigen börjar dom spöka eller så e det nåt på g i kroppen.. pallar inte..

regnat har det gjort heeela dagen.. suck asså..

det va jätte kul att träffa dig christel! saknar dig så o ännu mer efter du har flyttat! *gråter*

fredag hela daaaan..

hallå eller..

regnit o trist e det idag.. inte så ovanligt för denna tiden men ändå.. ont i ryggen har jag med..  fille e lite dålig o mhy e dåligare.. stackars flickan..

idag ska jag gå o hämta ut mhy`s doppresent.. weiii... ett problem mindre.. haha.. o tårta e fixat oxå.. flyter på rätt bra ändå.. ska bara kolla psalmer o sånt oxå.. tänkte dona med detta idag.. svägerskan o min linda ska läsa varsin dikt iaf.. jätte snällt att dom vill göra det.. *love*

jaja vet inte va ja ska skriva mer så detta får räcka så länge..

hörs kanske ikväll.. pussa

hallååååå

nu har jag varit hos bm och tagit p-sprutan!! kändes inte ett dugg! va tvungen att ta ett gravtest oxå men det visade ingenting.. nu väntar jag på jeanette o kevin ska komma hit o passa mina småttingar medans jag går iväg till tandis.. e litta nervös.. hehe.. med all rätt för det va ett bra tagsen jag va där.. *ooppss*

vilket väder det e!! helt dyblöta blev vi när vi gick! och det e bara några meter till bm men det tog ju lite längre tid att gå eftersom fille fick gå själv..

jaja det va allt för denna gången..

c yaaaaa

puss

då va det gjort..

ja nu har jag ringt o lämnat in en klagan.. det skiter jag i asså.. går inte att leva den dena kattskits osen.. det luktar ju in i min lägenhet o dom förstod mig som tur va.. han e själv så snabb med att klaga så varför skulle inte jag med göra det?? känns så jädra gott!! haha e litta på krigsstriden märks det?!

ska fixa ihop nåt att äta sen ska jag på pysselkvällen.. ska börja med ungarnas böcker nu tänkte jag.. hihi.. fille blir ju mer eftersom han e äldst.. mhy e ju inte tre månader så jag har inte så många foton på henne ännu..

jeanette kom förbi en snabbis innan o hon ska hjälpa mig imon o passa barnen medans jag e hos tandis.. e redit nervös... men jag måste ju ha det gjort..

jaja kanske jag skriver mer sen jag vet inte men det märker ni ju..

ha det braaaa haaaaaaaaaaj

vilka är ni som läser?

eller vissa vågar kanske inte göra sig till känna?? hade dock varit kul o veta..

då va denna helgen oxå slut tyvärr.. ny vecka o nya äventyr.. hihi.. nej men denna vecka har jag mycket.. suck..

va på söndagsmidda hos henrikssons!! så jädra goooo stek du gör jeanette!!! alltid lika trevilgt att ses!  jeanette hjälpte mig att skriva ut foton på barnen och det blev så j*vla bra och jag e super glad nu!! *hoppar upp o ner* tusen tack!! även dom små sakerna kan betyda sååååå mycket o det gjorde detta!

louise: hinner tyvärr inte fika denna veckan.. snyft..

o fille e dålig.. blir nog ingen dagmamma för hans del denna veckan.. han har en sån hosta så det står härliga till.. blir det inte bättre nu på nårra dagar så får han åka till farbror doktorn.. men han har fått sin medicin nu som doktorn har sagt så jag hoppas det snart blir bättre men jag undrar det.. lider med honom den stackaren..

satt o spanade runt innan igårkväll o så.. asså.. vissa människor förändras inte ett dugg.. jag menar nu e man ju ändå så pass gammal att man borde ha växt upp en del men vissa har inte det.. helt ofattbart kan jag tyckta.. e så glad att jag har vuxit upp lite iaf.. nu låter kanske jag som en gammal kärring.. haha.. men må det så va.. men jag har insett att vissa har inga mål i livet o då e det väl bara att acceptera men jag tycker det e lite svårt.. haha.. som sagt det va kul o se.. känner mig så duktig om jag jämnför med "vissa" det är inga i min närhet som jag pratar om så ni behöver inte känna er påhoppade alls! dom lär ju säkert ångra det förr eller senare.. men för gudskull!!

o jag e förbannad på min granne som har en äcklig tendens att tömma sin äckliga katts rääääliga kattalåda i vår gemensamma hall!!!! *piss off* ta hand om katta stackaren istället o töm var dag så osar det inte ammoniak som man inte kan andas! luktar in i vår lägenhet oxå fattar han väl!!??

nej nu e jag så arg så jag inte pallar skriva mer.. får hoppa i sängen o försöka få väck osen ur näsan...

blääääääääää



helg igen!

fattar det inte.. ena dagen e det måndag o nästa fredag känns det som.. haha skönt ändå.. min lilla flicka e ju snart tre månader!! shiiiit va tiden har gått fort! hon växer på som sören va inne igår o då vägde hon 5530 g och 59.5 cm lång.. hon dreglar som bara den o det känns ibland som om där e nåt vasst på ena underkäken.. :D stå och sitta vill hoon bara göra.. o flina såklart.. haha.. hon e så grymt lik fille!

va har hänt i veckan då? i måndags va inne på ikea och handlade lite nya kuddar till soffan och ett klädstativ till ungarna.. :)  sen i tisdags va jag o fikade ju.. med louise julia och jenny.. mycket trevligt! sen följde hon med mig o mhy för att hämta filleman hos dagmammam uppe på badvägen..

idag har min mamma hälsat på.. oxå jätte kul.. fille blev oxå glad.. han älskar sin mormor..
kan passa på att tacka henne och Dan! tack för all hjälp nånsin o för dopet!!  fast ni inte behöver det.. jätte snällt! älskar er!! :) o §tack för att ni båda lyssnar när det gäller! är verkligen glad att vi har fått en mycket bättre relation nu än va vi har haft tidigare!


idag har vi varit nere i byn o köpt en dop present till Mhy.. blir nog jätte bra och den blir klar på fredag.. hoppas allt kommer lösa sig nu.. men det hela blir nog ap bra!! haha


ikväll blir det mys med heela familjen o imorronbitti ska jag o jeanette åka till spargrisen.. hehe har slut på tvättmedel.. alltid lika kul när vi sticker iväg.. denna gången e det iaf nåtsånär planerat. sen ska vi väl se hur vi ska göra inne på barnens rum.. o på söndag ska vi till henrikssons på middag o bilfix igen.. hihi.. o en lekträff såklart.. så denna helgen e bokad.. som alla andra helger känns det som..


fille e för rolig.. han kör med sitt paraplysulky i lägenheten.. o arg somf*n blir han när han fastnar! e så full av skratt.. han e så go..


massa planering inför dopet med..  svägerskan ska läsa en jätte vacker dikt som jag har hittat.. börjar böla varje gång jag läser den typ.. så jag måste läsa den en massa gånger så jag inte står o bölar i kyrkan..


nej nu kallar mina underbara barn på sin mamma..


ha en bra helg allihopa!!'


kraaam


va kass man e!

blir nästan arg på mig själv med all rätt väl?! hahahaha

hmm va ska jag skriva då...

det händer ju saker hela tiden mer eller mindre.. men vart denna helgen tog vägen vete sören..

i fredags hade vi ju mys med lite räkmacka o sånt.. *mumma* i lördags hade hundgymnasiet öppethus och min kusin gåt där så vi åkte dit.. mycket trevligt! efter det åkte vi direkt till henrikssons.. problem med bilen.. som vanligt haha blev inte klart eftersom det satt som h_vetet själv så klart.. o efter det.. åkte vi direkt till munka.. o åt middag.. jätte gott som alltid.. o fille blev jätte glad när han fick se sin mormor.. som han tjatar på om henne alltså.. hihi

och idag då??

jaaa henke o fredde tog lite möbler med sig ner till ingenmansland sen åkte dom o tog möblerna från svägerskan som bor i INGENMANSLAND som vi skulle ha.. så skönt!!! jag e hur nöjd som helst :D  tack tack tack.. dom har vatt borta precis heeela dagen o jag har inte kunnat va hemma för det har ekat som bara den! fille fick följa med ner medans jag o mhy stannade hemma så vi kunde städa upp lite.. passa på att dammsuga o torka golven.. o mattan..


fille kan säga faster nu.. låter jätte kul.. trodde först inte han sa det men jag fråga faster o hon hade försökt prenta in det i honom och det gav ju oxå resultat.. han e duktig min lillekille..

imorgon e det en ny vecka med nya äventyr.. filip e ledig så han ska få sova hur länge han vill, han har knappt sovit den stackaren så han behöver det. på tisdag e det fika som gäller.. fille ska vara hos sin vice dagmamma nu i tre veckor.. o då ska vi cykla dit.. haha..

mhy växer o växer och e fortfarande lika snäll o go.. :D

ANNIKA: kan verkligen inte beskriva hur glad jag är för er skull!! önskar du visste! ni förtjänar bara det bästa! ville bara du skulle veta det.. :)

nej nu kallar min kalla säng!

see yaaaaaaaaa

love


fredagen..

fredag igen då.. fy va veckorna går undan nu.. men det e skönt på samma gång..  hänt nåt?? njaa e fortfarande sjuk men e lite bättre.. idag har vi städat o sånt o henke gjorde en god middag.. när vi va med familjen henriksson på citygross för ett tagsen så hittade jag ett stort paket grillschitzlar så vi hade panerad schitzel med tärnad potatis med berneis sås eller hur det nu stavas.. jätte gott! o så hade vi glass till efterrätt..

måste ju tala om att mhy sov sin första hela natt inatt.. hon somnade vid sju igårkväll när vi va ute en sväng sen vaknade hon halv sex imorse.. hon blir bara duktigare o duktigare min prinsessa!  det går inte att beskriva hur mycket jag älskar mina barn! sjuuuukt mycket iaf!! mina barn känns skumt att säga det bara! haha

i helgen ska vi ha mammas vovve pepsi hos oss.. hon e så underbar den rackaren! :) sen e det planerat att vi ska hem till henrikssons.. vilket jag hoppas på.. annars så... jaa.. vete sörens.. det märker man.. hoppas bara jag blir lite kryare.. tog lång tid att städa idag för jag mådde apdåligt!  men men .. det va ändå längesen jag va dålig så.. sist va ju när jag hade den stora halsbakterien.. lite läskit va det.. hade sänka på över 150 o va gravid o farbror dr blev inte glad på mig.. men jag kunde inte veta. hade ju bara lite ont i halsen. det va kunderna på jobb som sa att jag va tvungen att kolla upp det så jag ska ju tacka dom! vill inte veta vad som hade kkunnat hända..


jaa mamma: fille tjatar om dig här hemma! "mo mo" säger han.. hihi..

och han har lärt sig säga BUUU o vad det innebär.. o han e rätt bra på att skrämmas.. haha söt e han..

jag har fått två jättefina jackor av kusinen! tusen tack tettan!! :-) och en tröja oxå som oxå va jätte fin..

jag har oxå införskaffat mig en minne till min nya kamera. är jätte nöjd med den.. känns som om hon där inne på onoff hade rätt om den för en gångs skull.. klara fina bilder även vid zoom.. vår andra har ju sitt egna liv o tar bilder när den känner för det vilket inte e ofta.. men nu har jag ju en ny!

jag vill ha huuuuuus nuuuuuu.... stort SUCK! men men det kommer komma.. haha

nej nu ska jag mysa med henke lite o spana in det nya tatuerings programmet london ink

haa de braa haaaaaaaaj

några bilder oxå ju..

denna bodyn är inköpt på gekås.. häftig va??? haha

fille ska på sin första cykeltur.. här e han med sin nya hjälm!

fille ville va rolig så han tyckte vi skulle få en bild på hans tänder.. haha

här har vi då min nya frisyr med ny färg.. haha.. lite annorlunda jaa



kanske dags att uppdatera..

hahahaha jaa har knappt börjat förrän jag hinner sacka efter.. jaja.. men bloggen e faktiskt inte det viktigaste.. finns även andra saker som ska hinnas med..

jaahaa va har hänt den senaste veckan då?? mjoo en hel del..

jag fick ju en cykel av min moster jätte fin (tack tack) den fixade jag till för en billig peng så den e as fin nu..!! köpte en sån sits till fille o han älskar att åka cykel, så pass mycket att han somnade på vår första långtur.. (eller jag ska tolka det som om det vore tradit?!) haha nej men jag tror han gillar det för han tjatar på rätt bra om det.. han e så rolig just nu för han har hittat ett nytt sätt att prata på.. ni vet han duffy duck? sen svarta ankan?? iaf han har börjat prata som honom! *asg* ja viker mig så fort han gör det, det låter sååå gullit!!

vi har vatt på ullared med!!! weiiiii... så kul! hittade massor så klart.. även en hel del julklappar! känns skönt att ha börjat med det så man slipper allt i slutet.. till o med filles födelsedags present e fixad!! jag e så duktig det enda jag vill fixa nu e på ikea.. ungarnas klädförvaring.. *suck* behöver verkligen ordna det! fick ju även betalat av heeela mitt csn lån med!! e helt överlycklig för nu behöver jag aldrig mer tänka på den svåra tiden! haha..eller ja det kommer inte påminna mig om det mer.. en enorm lättnad.. har betalat av lite skulder o så o ska fixa bilen.. har oxå blivitt kvitt advokaten.. fan va skönt det känns.. kan börja om nu med mindre beskymmer om ekonomin.. bara henke kvar som ska fixa sitt..

jag har klippt mig.. gick till frissan o frågade om hon kunde fixa mitt hår.. behövde nåt nytt o jag tyckte hon fixade det! ibland e det kul o göra nåt sånt!

sen har jag lyckas bli sjuk oxå.. trodde jag skulle klara mig men ack va fel jag hade! *snyft* så dom senaste dagarna har vatt lugna.. har mått kasst o näsan har antligen runnit som vatten eller vatt igentäppt.. men jag börjar bli bättre iaf..

nu är Mhy`s dop oxå ordnat.. kyrka o lokal.. bara detaljer kvar men det e tag kvar så..  annars så växer hon på bra.. hon e så snäll så.. skriker knappt o när han väl e vaken så ligger hon o små snackar lite nätt.. jätte duktig flicka!

fille har fått en sån ståbräda man har på vagnen.. gick rätt bra i början men sen ville han inte.. så vi får se hur det kommer gå.. haha man kan väl inte lyckas med allt eller??

o mamma o pappa e hemma i sverige igen! skönt att ha dom hemma igen! har saknat dom faktiskt! men sen vet jag hur bra dom trivs i spanien så det unnar jag dem givetvis.. känns tradig ändå för fille kan säga mormor nu så han frågar ju efter henne mycket.. han diggar sin mormor o gammelmormor ;) galer som faen när dom ska gå.. då vill han ju med.. gullunge men men man kan ju som sagt inte få allt som man vill..

men va jag e duktig!! kolla vilket inlägg!? detta borde väl räcka för ett tag nu va??? mmhmmm hahaha

ha det bra alla..  massa kram

RSS 2.0